1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Η πιο εύκολη λύση για να απαλλαγείτε από το τρίξιμο του πατώματος


Λατρεύετε το ξύλινο πάτωμά σας αλλά δεν αντέχετε τον ήχο του τριξίματος; Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να περπατάτε στις μύτες και να το «φιμώσετε».

Ό,τι τρίζει…είναι ενοχλητικό. Κι αν εσείς υποφέρετε από τον ενοχλητικό –υψηλής έντασης- ήχο που τρυπάει τα αυτιά σας κάθε φορά που κάποιος επιχειρεί να περπατήσει πάνω στο παλιό ξύλινο πάτωμα του σπιτιού σας, η λύση βρίσκεται κρυμμένη στα ντουλάπια του μπάνιου και δεν είναι άλλη από την πούδρα μωρού!

 

Ναι, καλά διαβάσετε! Μεταξύ άλλων, αυτό το μυρωδάτο και οικονομικό υλικό μπορεί να τρίξει τα δόντια στο πάτωμά σας και να το σωπάσει για πάντα. Αυτό, βέβαια, θα συμβεί μόνο εφόσον ρίξετε λίγη πούδρα μωρού ανάμεσα στις σανίδες για να γεμίσετε τα μεταξύ τους κενά. Στη συνέχεια, σκουπίστε το πάτωμα για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα που άφησε η πούδρα πίσω της. Θέλετε να κρατήσετε το ξύλινο πάτωμά σας ήσυχο αλλά καθαρό; Δείτε εδώ πώς θα το καταφέρετε.

Αν δεν πιστεύετε στη δράση της πούδρας μωρού (baby powder), μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία λιώνοντας λίγη παραφίνη σε μπεν μαρί και, έπειτα, να γεμίσετε τα κενά στο πάτωμά σας. Όποιον δρόμο κι αν διαλέξετε, ένα πράγμα είναι σίγουρο: θα ξαναβρείτε την ησυχία σας!

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα