1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Η πίτσα χωνάκι που έχει τρελάνει το Twitter


Αλήθεια, πώς σας φαίνεται η ιδέα μιας πίτσας σε χωνάκι; Περίεργη έτσι; Αλλά όταν η φαντασία καλπάζει, μπορείς να βρεις και αυτή την εκδοχή.

Η πίτσα – χωνάκι γίνει viral ενώ έχει διχάσει τους χρήστες του Twitter. Άλλοι βρίσκουν απίθανοι την ιδέα και άλλοι υπερβολική.

Οι ενστάσεις για την παράξενη πίτσα

Το χωνάκι της εναλλακτική πίτσας είναι φτιαγμένο κανονικά από την παραδεισιακή ζύμη. Η, δε, γέμιση είναι και αυτή με τα κλασικά υλικά που περιέχει μία πίτσα: τυρί, λαχανικά, αλλαντικά και κόκκινη σάλτσα.

Η ένσταση που είχαν οι περισσότεροι χρήστες είναι το πρακτικό κομμάτι, πώς δηλαδή θα την φας χωρίς να καείς αν είναι ζεστή, αλλά και πως με αυτή την εκδοχή απομακρυνόμαστε από τον παραδοσιακό τρόπο που απολαμβάνουμε την πίτσα μας. Από την άλλη, πάλι, μπορείς να πεις πως είναι πρακτική αφού μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου πίτσα ακόμα και στο δρόμο όταν περπατάς, ενώ με αυτή τη μορφή θα ενθουσιαστούν τα παιδιά που θα τους θυμίζει παγωτό.

Δείτε πώς θα φτιάξετε πίτσα – χωνάκι

Αν τώρα σας άρεσε η ιδέα της πίτσας – χωνάκι, βρήκαμε μία συνταγή πώς μπορείτε να τη φτιάξετε μόνες στο σπίτι.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Διαβάστε επίσης

Αλμυρές κρέπες με κοτόπουλο, τυρί και καλαμπόκι

Κοτόπιτα, η λατρεμένη όλων – Μια εύκολη συνταγή


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα