1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Η απόλυτα αφροδισιακή συνταγή διά χειρός Γιώργου Λαΐδη


Η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου πλησιάζει και το Infowoman.gr σάς προτείνει την απόλυτα αφροδισιακή συνταγή που του εκμυστηρεύτηκε ο ταλαντούχος σεφ Γιώργος Λαΐδης.

Ο Γιώργος Λαΐδης έχει καταφέρει να μαγειρέψει σε πολλά εστιατόρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και είναι ο Head Chef του εστιατορίου ILIADIS στη Μόσχα. Από τα 20 του είχε πάρει απόφαση ότι θα ασχοληθεί με τη μαγειρική. Αγαπάει αυτό που κάνει και φαίνεται…στα πιάτα του!

Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προτείνει «Χτένια με μανταρίνι και λικέρ μαστίχα», μία συνταγή που θα ξυπνήσει την ερωτική σας φαντασία!

%cf%87%cf%84%ce%ad%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%81-%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%af%cf%87%ce%b10

Υλικά

4 τεμ. xτένια χωρίς το κέλυφος (100γρ)

50 γρ. μανταρίνι καθαρισμένο

15 ml λικέρ μαστίχα

10ml ελαιόλαδο

10ml χυμό λεμόνι

10ml χυμό πορτοκάλι

15 φύλλα κόλιανδρου

Ξύσμα από 1 μανταρίνι

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα χτένια σε μικρά κομμάτια πάχους 1 εκατοστό

Βάζουμε τα κομμάτια από τα χτένια σε ένα μπολ και προσθέτουμε το χυμό από το λεμόνι και το ξύσμα του

Περιμένουμε περίπου 3 λεπτά για να «ψηθούν» τα χτένια μας

Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι, το λικέρ μας και αλατίζουμε

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το μανταρίνι και το βάζουμε στο μπολ μας μαζί με το ψιλοκομμένο κόλιανδρο

Σερβίρουμε σε ένα βαθύ μπολ και γαρνίρουμε με ξύσμα μανταρίνι και μερικά φύλλα κόλιανδρου

Καλή επιτυχία !


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα