1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Η Άντζελα Γκερέκου φτιάχνει τη φημισμένη γαλατόπιτα της Γης της Ελιάς


Αν βλέπεις Γη της Ελιάς, σίγουρα ξέρεις τη φημισμένη γαλατόπιτα του… Πότη. Πρόκειται για το διασημότερο γλυκό της Μάνης που στη σειρά έχει… πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως έχει και η Άντζελα Γκερέκου, η οποία με την ιδιότητα της Πρόεδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού επισκέφτηκε τη Μάνη, στα τέλη Ιουνίου, ως επίσημη ομιλήτρια για την 196η Επέτειο από τη Μάχη του Διρού.

Μάλιστα, επισκέφθηκε κι ένα τοπικό κατάστημα της Αρεόπολης όπου ετοίμασε την παραδοσιακή γαλατόπιτα.

Άντζελα Γκερέκου: Ελπίζω να μη ζηλέψει ο Πότης

Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube σχετικό βίντεο, όπου αναφέρθηκε και στη δεύτερη ιδιότητά της, εκείνη της ηθοποιού, και ειδικότερα στον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως «Αθηνά» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

«Βρισκόμαστε στην Αρεόπολη, στη Μάνη. Η γη της ελιάς λοιπόν. Και συγκεκριμένα, εκτός από Άντζελα είμαι και Αθηνά όπως ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα πείραγμα στον ήρωα της σειράς, τον «Πότη» ο οποίος φημίζεται για τις γαλατόπιτές του.

«Θα σας παρουσιάσουμε μια αυθεντική συνταγή γαλατόπιτας. Ελπίζω να μη ζηλέψει ο Πότης. Είμαι σίγουρη ότι θα του φτιάξω μια εξαιρετική γαλατόπιτα και θα αλλάξει προμηθευτή», είπε με μπόλικη δόση χιούμορ.

Το βίντεο θα προβληθεί στην εναρκτήρια εκδήλωση του #1o_Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: #PeloponneseFoodStories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού, το οποίο πρόκειται να λάβει χώρα την Κυριακή και τη Δευτέρα 17 και 18 Ιουλίου στην Αρεόπολη.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Γιορτάζουμε την Ημέρα Σοκολάτας με έναν συγκλονιστικό κορμό!

Παραδοσιακό μπριάμ στο φούρνο: Το φαγητό που έχουμε συνδέσει με τα καλοκαίρια των παιδικών μας χρόνων

Σας έχουμε την πιο εύκολη συνταγή για σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα