1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ζώδια σέξι και ζώδια που… φοβούνται το σεξ


Η λίμπιντο του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική και επηρεάζεται από χίλιους δυο παράγοντες. Εδώ όμως δεν έχουμε έρθει για να πούμε τέτοιες ασάφειες. Εδώ μιλάμε για ζώδια, και τα ζώδια έχουν όλα την δική τους συγκεκριμένη σχέση με την ερωτική διάθεση. Με απλά λόγια, κάποια είναι μονίμως στη πρίζα, και κάποια άλλα είναι ξενέρωτα.

Και εμείς θα σου τα αποκαλύψουμε όλα, χωρίς φόβο και με όσο περισσότερο χιούμορ μπορούμε (για να χρυσώσουμε το χάπι).

Αρχικά, τα ζώδια που ζουν και αναπνέουν σεξ:

Κριός
Οι Κριοί έχουν μία σχεδόν παιδική περιέργεια γύρω από το σεξ και από τα σώματα. “Έλα να παίξουμε τον γιατρό” είναι κάτι που μπορείς να ακούσεις από έναν Κριό στα σαράντα του. Είναι από τους ανθρώπους που θα δοκιμάσουν λίγο-πολύ τα πάντα στο κρεβάτι, ακόμα κι αν είναι για να πουν ότι τα δοκίμασαν.

Σκορπιός
Έχει την φήμη, και θα την επιβεβαιώσει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Οι Σκορπιοί είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο, η φαντασία τους δεν έχει όρια, όπως και η προθυμία τους να δοκιμάσουν εκείνα που δεν θα δοκίμαζε στο κρεβάτι κανείς. Και είναι πολύ καλοί δάσκαλοι, επίσης: Αν δεν σου μάθουν, πώς θα τους ικανοποιήσεις;

Ζυγός
Ο Ζυγός θα μπορούσε να ζει όλη του την ζωή ξαπλωμένος σ’ ένα κρεβάτι, με εκείνη την χαρούμενη ζαλάδα που σου αφήνει το σεξ. Με το μυαλό του πολτοποιημένο και με το σύμπαν να περιστρέφεται γύρω από το υπνοδωμάτιό του. Συνεπώς, προσπαθεί να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση όσο πιο συχνά μπορεί.

Και τώρα τα ζώδια που μάλλον δεν έχουν τόσο καλή σχέση με το σεξ…

Δίδυμοι
Δεν είναι ότι δεν τους αρέσει το σεξ. Είναι ότι τους αρέσει μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, και δεν είναι ιδιαίτερα προσαρμοστικοί. Αυτό σημαίνει πως η σχέση των Διδύμων με το σεξ είναι περίπλοκη, δυσκολεύονται να ικανοποιηθούν και μπλέκονται σε φαύλους κύκλους προσπαθώντας να καταλάβουν τι θέλουν.

Λέων
Το κλισέ για τους Λέοντες λέει πως τρέφονται με προσοχή, και αυτό μάλλον ισχύει και στην σεξουαλική τους ζωή. Πολλές φορές δυσκολεύονται να περάσουν καλά επειδή είναι υπερβολικά απασχολημένοι με το να παρατηρούν είτε τις δικές τους επιδόσεις, είτε πώς συμπεριφέρονται οι παρτενέρ τους. Δύσκολα ένας Λέων θα αφήσει τον εγκέφαλό του ξεκλείδωτο στο σεξ για να περάσει ειλικρινά καλά.

Ιχθείς
Είναι ένα ζώδιο που δυσκολεύεται να δει το σεξ ως μια ξεκάθαρα σαρκική πράξη. Θέλει και το συναίσθημά του. Και όταν το συναίσθημα είναι καλό και αμοιβαίο, αλήθεια οι Ιχθείς δεν έχουν λόγο να βρίσκονται σε αυτή τη λίστα. Θυμάσαι όμως ποιο είναι το μεγαλύτερο κλισέ για τους Ιχθείς; Το ότι φτιάχνουν όλη την ώρα ρομαντικά σενάρια στο μυαλό τους, που δεν βασίζονται και τόσο στην πραγματικότητα. Πόσο καλά μπορεί να πάει αυτό;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα