1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αστρα και Σχεσεις

Ζώδια και φόβος: Τι τα παραλύει;

Ο καθένας μας έχει τα πράγματα που απλά δεν μπορεί να σκέφτεται. Πράγματα που τα φοβάται σε τόσο βαθύ και υποσυνείδητο επίπεδο, που αντιδρά σε αυτά χωρίς καν να το καταλαβαίνει. Τι σχέση όμως έχουν τα ζώδια με αυτούς τους φόβους;

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα εσώψυχά τους…

Κριός
Ο Κριός δεν μπορεί να διαχειριστεί με τίποτα την απώλεια. Και δεν μιλάμε μόνο για θάνατο· οι χωρισμοί και οι καυγάδες με φίλους είναι η απόλυτη κόλαση για έναν Κριό.

Ταύρος
Αυτό που μπορεί να τον φρικάρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι η αβεβαιότητα για το μέλλον… οικονομικά. Δεν ανησυχεί ποτέ για την προσωπική του ζωή, αλλά τα οικονομικά του είναι μόνιμη πηγή άγχους.

Δίδυμοι
Βάλε μπροστά σε έναν Δίδυμο ό,τι θες, κι εκείνος θα γελάσει. Βαλ’ τον όμως να πάρει μια απόφαση ολομόναχος, και έχεις έναν σπασμένο άνθρωπο.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι σπιτόγατοι. Είναι, για την ακρίβεια, τόσο σπιτόγατοι, που μερικές φορές στη σκέψη και μόνο να αντιμετωπίσουν κόσμο, ανατριχιάζουν. Και είναι κρίμα, επειδή από όλα τα ζώδια, είναι αυτό που χρειάζεται παρέα περισσότερο.

Λέων
Υπάρχει ένας μόνο τρόπος να κάνεις έναν Λέοντα να λυγίσει: Σταμάτα να του δίνεις προσοχή. Ο φόβος ότι τον αγνοούν είναι ικανός να τσακίσει τον μέσο Λέοντα.

Παρθένος
Το μόνο πράγμα που φοβούνται οι Παρθένοι είναι η ατέλεια. Αναρωτιόμαστε πού στον κόσμο, άραγε, υπάρχει αυτό το πράγμα. Α, ναι· παντού.

Ζυγός
Όπως λέει και το τραγούδι, ο Ζυγός την μοναξιά φοβάται. Δεν μπορεί να μείνει μόνος του, και χρειάζεται συνεχώς να αλληλεπιδρά με ανθρώπους, επειδή έχει ανάγκη αυτή την ενέργεια γύρω του. Μοναχικός Ζυγός είναι μίζερος Ζυγός.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί μπορεί να είναι ένα ζώδιο που ζει για ακραία ρομαντικές φάσεις (ακραία όμως), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η οικειότητα είναι κάτι με το οποίο νιώθουν άνετα. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει αρκετές φορές να «παίξετε» το ερωτευμένο ζευγάρι μέχρι ο Σκορπιός να αποφασίσει να σε ερωτευτεί.

Τοξότης
Θα σας παρακαλούσαμε να μην τοποθετείτε τους Τοξότες σε κλειστούς χώρους. Είναι σαν τις γάτες, τρελαίνονται. Επίσης, σαν τις γάτες, μερικές φορές σκίζουν περιοδικά και χαρτιά υγείας για να εκτονωθούν όταν κανείς δεν τους βλέπει.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως θα μπορούσε να φοβάται πολλά πράγματα. Είναι περίεργο ζώδιο, πολυεπίπεδη προσωπικότητα, έχει από πολλά μέρη να το πιάσεις το θέμα. Επειδή όμως αυτό θα έπαιρνε ένα ολόκληρο κείμενο από μόνο του, χάριν συντομίας θα πούμε ότι φοβούνται το γενικότερο κόνσεπτ της αποτυχίας.

Υδροχόος
Αν ρωτήσεις τα ζώδια ποιο μίσησε περισσότερο την καραντίνα, ο Υδροχόος ίσως να σηκώσει το χέρι του πρώτος απ’ όλους. Μισεί τον ιδρυματισμό, τον τρέμει επειδή ξέρει πως και ο ίδιος άνθρωπος είναι, και είναι επιρρεπής. Και του απειλεί την μοναδικότητά του.

Ιχθείς
Φοβάται τις ευθύνες του. Το λέμε απλά και ξεκάθαρα επειδή είναι κάτι που πρέπει να δουλέψει καλύτερα.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα