1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

ΖΕΥΓΑΡΙΑ | Πιθανοί λόγοι απιστίας

Είναι απαίσιο να σε κερατώνουν. Νιώθεις προδομένος και μετά από αυτό φοβάσαι να εμπιστευτείς ξανά. Ίσως όμως, αν κοιτάξεις λίγο τους λόγους για τους οποίους μπορεί κάποιος να απιστήσει, να σταματήσεις να αισθάνεσαι τόσο άσχημα. Γιατί ο λόγος δεν είναι πάντα ότι ερωτεύτηκαν κάποιον/α άλλο/η.

Δεν έχει εμπειρία στις σχέσεις

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν βιώσει ποτέ μία ώριμη σχέση. Έχουν μάθει να χρησιμοποιούν την απιστία σαν κάποιου είδους εκδίκηση μετά από έναν μεγάλο τσακωμό. Άλλοι δεν καταλαβαίνουν πόσο μπορεί να πληγώσει τον σύντροφό τους μία τέτοια πράξη. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι θεωρούν δεδομένο ότι θα απατήσεις και θα σε απατήσουν σε μία σχέση.

Νιώθει ότι δεν την/ον εκτιμάς

Είτε είναι αλήθεια είτε όχι, ορισμένοι άνθρωποι θέλουν περισσότερη σημασία και να τους δείχνεις πιο συχνά ότι τους εκτιμάς. Και αναμφισβήτητα, ακόμη κι αν εσύ δείχνεις στον σύντροφό σου ότι τον εκτιμάς, αν εκείνος/η σου λέει ότι νιώθει το αντίθετο, τότε αυτή είναι η αλήθεια.

Έτσι, αν παρουσιαστεί η ευκαιρία, τότε αυτός ο άνθρωπος, αν τον φλερτάρει κάποιος και του δώσει τη σημασία που θέλει, τότε πιθανόν να υποκύψει.

Θέλει ακόμα τον/ην πρώην

Υπάρχουν κάποιες σχέσεις που λέγονται ριμπάουντ. Τι σημαίνει αυτό; Όταν κάποιος μετά από μία μακροχρόνια σχέση μπαίνει απευθείας σε μία καινούρια για να ξεπεράσει τον/ην πρώην, τότε αυτή λέγεται σχέση ριμπάουντ. Προφανώς, αυτός ο άνθρωπος είναι αρκετά μπερδεμένος, και ενώ κανονικά θα έπρεπε να μείνει για ένα διάστημα μόνος του, εκείνος επιλέγει έναν νέο δεσμό. Δεν αποκλείεται αυτός λοιπόν να καταλήξει να μπλέκει και με ένα τρίτο πρόσωπο (γιατί αυτό που χρειάζεται είναι να μείνει μόνος και ίσως να γνωρίσει νέους ανθρώπους) ή να βρίσκεται σποραδικά με τον/ην πρώην για να θυμηθούν τα παλιά.

Δεν είναι αποφασιστική/ος

Δεν αποκλείεται, παρότι ένας άνθρωπος βρίσκεται σε σχέση να νιώσει έλξη και για κάποιον άλλο άνθρωπο πέραν του συντρόφου του. Και παρομοίως δεν αποκλείεται αυτός ο άνθρωπος να νιώθει έλξη και γι’ αυτόν. Αυτός λοιπόν που βρίσκεται σε σχέση, δεν είναι απίθανο να υποκύψει, επειδή απλά δεν έχει μάθει να λέει «όχι». Ακούγεται περίεργο, ναι, αλλά συμβαίνει σε κάποιους ανθρώπους.

Έχει κατάθλιψη

Ψυχολογικοί λόγοι, όπως η κατάθλιψη ή το άγχος, μπορεί να οδηγήσουν κάποιον στην απιστία. Ίσως ο λόγος είναι ότι ψάχνουν κάτι να ξεχαστούν, το οποίο θα τους προσφέρει το απαραίτητο thrill ώστε να έχουν με κάτι να ασχολούνται.

Θέλει να χωρίσετε

Θέλει να χωρίσετε και φοβάται να το πει. Έχεις παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι φοβούνται να πουν «θέλω να χωρίσουμε» και με τη συμπεριφορά τους σε ωθούν να το πεις εσύ; Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα μετάβασης από τη σχέση σου χωρισμό, να απιστήσουν.

Είναι απλά μ***κες

Όλοι οι προαναφερθέντες είναι λίγο μ***κες αλλά εδώ αναφέρουμε αυτούς που το τερματίζουν. Μιλάμε γι’ αυτούς που είναι εγωιστές, ανώριμοι, δεν ενδιαφέρονται για κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό τους και θέλουν να βρουν νέο ταίρι πριν χωρίσουν.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα