1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ζευγάρι έκανε σκληρό σεξ σε ξενοδοχείο και οι ένοικοι κάλεσαν την αστυνομία


Ο Jamie Boultbee και η σύντροφός του Kaylie Hursthouse έκαναν κράτηση στο ξενοδοχείο Moorlands Izaak Walton στο Νιουκάστλ για να περάσουν… ρομαντικά τον Άγιο Βαλεντίνο, αλλά κατέληξαν να φεύγουν άρον άρον μετά από την έφοδο της Αστυνομίας.

Ο λόγος; Οι επισκέπτες παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούσαν να κοιμηθούν καθώς ο Jamie και η σύντροφός του μάλλον το… παράκαναν με τα βογκητά τους.

Το ζευγάρι είχε προειδοποιηθεί πολλές φορές για την άτακτη συμπεριφορά τους από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, χωρίς αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος να αναγκαστεί να καλέσει την αστυνομία.

Οι Boultbee και Hursthouse κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο 1.000 λιρών για διαφυγόντα κέρδη, αφού τρεις επισκέπτες χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νέα δωμάτια για να γλιτώσουν από τον σαματά.

Παρά το γεγονός ότι χτύπησαν την πόρτα του δωματίου, οι αστυνομικοί δεν έλαβαν απάντηση, και έτσι ζήτησαν το κλειδί από την ρεσεψιόν.

Μόλις μπήκαν μέσα, οι αστυνομικοί βρήκαν την κοπέλα μεθυσμένη να μπερδεύει τα λόγια της, ενώ όπως ανέφεραν στο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες, είχε προκαλέσει ζημιά στην πόρτα του μπάνιου.

Το ζευγάρι ομολόγησε την ενοχή του για εγκληματική ζημία και του επιβλήθηκε επιπλέον πρόστιμο 500 λιρών για τον καθένα.

Με πληροφορίες από Daily Mail

 

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα