1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ζευγάρια ζωδίων που μαλώνουν πολύ


Δεν είναι όλα τα ζωδιακά ζευγαρώματα φτιαγμένα από ζάχαρη και μέλι. Μερικά είναι φτιαγμένα από πιο ξινά ή πικρά υλικά. Και από φωνές, διαφωνίες, καυγάδες. Θα μας ρωτήσεις, πώς έγιναν τότε καν αυτά τα ζευγαρώματα;

Άφησέ μας να σε ξεναγήσουμε σε μερικές από τις πιο τραγικές αστρικές τραγωδίες.

Κριός και Καρκίνος
Αγαπήθηκαν επειδή ο Καρκίνος παραδόθηκε στην τρέλα του Κριού. Ο Κριός το έδεσε κόμπο, ο Καρκίνος επίσης, αλλά οι κόμποι αυτών των δύο ζωδίων δεν ταιριάζουν. Ο Καρκίνος βλέπει τον τρόπο ζωής του Κριού σαν τον μήνα του μέλιτος, που όλα επιτρέπονται, αλλά μετά θέλει να μαζευτεί στο σπίτι. Την ίδια στιγμή, ο Κριός σχεδιάζει την επόμενη απρόσμενη στροφή που θα πάρει στην ζωή του.

Ταύρος και Τοξότης
Ερωτεύτηκαν επειδή ο Τοξότης έκανε τον Ταύρο να νιώσει νέος ξανά. Φρέσκος. Σέξι. Δροσερός. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ταύρος δεν είναι από την φύση του κανένα από αυτά τα πράγματα, είναι ένας παππούς αριστοκράτης, ενώ ως γνωστών οι Τοξότες είναι μια ξεχωριστή, αστρική νομαδική φυλή. Δύσκολο ταίριασμα.

Ιχθείς και Παρθένος
Γιατί αγαπήθηκαν; Θα το πούμε ωμά: Η παθητική φύση του Ιχθύ είναι ένα όνειρο για τον κολλημένο με τον έλεγχο Παρθένο. Το θέμα είναι ότι α) ο Παρθένος θέλει εγκεφαλικό ερεθισμό, τον οποίο προφανώς δεν μπορεί να πάρει όταν κάνει τον Ιχθύ να νιώθει σαν μωρό, και β) ο Ιχθύς έχει συναισθήματα και κάποια στιγμή προφανώς θα αρχίσει να νιώθει αδικημένος. Και ακολουθούν ομηρικοί καυγάδες, με δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες.

Υδροχόος και Λέων
Γουσταρίστηκαν επειδή αναγνώρισαν ο ένας στον άλλο μια ανεξαρτησία. Φρίκαραν επειδή ανακάλυψαν πως η ανεξαρτησία και των δυο τους είναι πανοπλία για την ανασφάλειά τους, αλλά έχουν και οι δύο πολύ μεγάλο εγωισμό για να εμβαθύνουν και να φανούν ευάλωτοι. Η θέση τους στον ζωδιακό κύκλο (απέναντι) είναι μια καλή μεταφορά για την επικοινωνία τους. Τι κάνεις, Γιάννη; Κουκιά σπέρνω.

Αιγόκερως και Δίδυμοι
Είναι τα αντίθετα που έλκονται. Η σεξουαλική τους χημεία είναι τέλεια και οι Δίδυμοι είναι από τα λίγα ζώδια που εκτιμούν το χιούμορ των Αιγόκερων. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο με τρόπο μοναδικό… μέχρι να περάσει ο πρώτος καιρός που όλα συγχωρούνται, και να συνειδητοποιήσουν ότι το άτομο που έχουν δίπλα τους έχει χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά του που και οι δύο θεωρούν ανυπόφορα. Και θα μαλώσουν αρκετά, επειδή οι Δίδυμοι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν χωρίς καυγά.

Ζυγός με Σκορπιό
Ο Σκορπιός θα τρελαθεί από την γοητεία του Ζυγού. Ο Ζυγός θα νιώσει επιτέλους ότι κάποιος του δίνει την αγάπη και την στοργή που χρειάζεται. Ο Σκορπιός θα αρχίσει να ανησυχεί ότι ο Ζυγός κερατώνει. Ο Ζυγός θα πάθει υπαρξιακό σχετικά με το κέρατο. Καυγάδες θα ξεκινούν χωρίς να τελειώνουν, σιωπηλά, επειδή έτσι κάνει ο Σκορπιός. Ο Ζυγός θα αγχώνεται περισσότερο, και όταν ο Ζυγός αγχώνεται, δεν γίνονται καλά πράγματα. Σίγουρα πάντως αποφεύγει να μαλώσει, που κάνει τον Σκορπιό έξαλλο. Να το συνεχίσουμε κι άλλο το σενάριο από την κόλαση;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα