1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Εύκολοι τρόποι να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει ξεχωριστός

Νομίζεις ότι για να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει ξεχωριστός, πρέπει να του προσφέρεις εισιτήρια με προορισμό του Παρίσι ή να τον/ην πας για δείπνο σε ένα ακριβό εστιατόριο; Αφενός δεν υπάρχουν λεφτά για τέτοιες πολυτέλειες και αφετέρου τέτοιες κινήσεις δεν μπορείς να τις κάνεις καθημερινά ή επειδή ξαφνικά θυμήθηκες ότι θέλεις να τον/ην κακομάθεις λίγο.

Γι’ αυτό, έχουμε μερικές αρκετά πιο φθηνές και ρεαλιστικές προτάσεις.

Μικρές εκπληξούλες

Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι σπουδαίο για να φτιάξεις την ημέρα του συντρόφου σου. Είναι μια σοκολάτα αρκετή για να του φτιάξει τη διάθεση; Είναι. Δεν είναι του γλυκού ο σύντροφός σου; Κάνε μία στάση στο αγαπημένο του σουβλατζίδικο και παρ’ του το αγαπημένο του πιτόγυρο.

Λίγο πιο μεγάλες εκπληξούλες

Αν το ταίρι σου, σου εκμυστηρεύτηκε στο τηλέφωνο ότι για τους Χ, Υ λόγους δε νιώθει καλά ψυχολογικά, ίσως μία σοκολάτα (ή ένα σουβλάκι) να μην αρκεί. Τότε πρέπει να βάλεις τα μεγάλα μέσα –δε θα τον ξεπετάξεις απλώς με κάτι φαγώσιμο. Προνόησε ώστε να υπάρχει ζεστό νερό, άναψε κεράκια στο μπάνιο και μαγείρεψε το αγαπημένο του φαγητό.

Δείξε αληθινό ενδιαφέρον

Αν θέλεις να νιώσει ο/η σύντροφός σου πραγματικά ξεχωριστός θα πρέπει να ξέρεις πώς να αντιδράσεις την κατάλληλη στιγμή. Την επόμενη φορά που θα σε πάρει τηλέφωνο να σου πει τον πόνο του/ης, αντί να απαντήσεις «θα σε πάρω εγώ σε λίγο», πες «μισό λεπτό να πάω κάπου πιο απόμερα» και άκουσέ τον/η με προσοχή.

Δώσε τα ηνία της μουσικής

Ένας πολύ γλυκός τρόπος να κάνεις τον/η σύντροφό σου να νιώσει ξεχωριστός/ή είναι να τον/ην αφήσεις να διαλέξει τι μουσική θα ακούσετε. Είτε είστε στο σπίτι σου, είτε στο αυτοκίνητό σου, σίγουρα θα σε ανταμείψει με ένα πλατύ χαμόγελο.

Με ένα γκράντε κομπλιμέντο

Μην υποτιμάς τα κομπλιμέντα. Τα ειλικρινή κομπλιμέντα τα αγαπάμε η αλήθεια είναι, αλλά και τα υπερβολικά είναι γουστόζικα. Μια στο τόσο είναι ωραίο να ακούς ότι είσαι “το πιο σέξι μωράκι του πλανήτη”, αν όχι του σύμπαντος.

Με μία μικρή μεσημεριανή έκπληξη

Αν δουλεύετε κοντά, μπορείς στο διάλειμμά σου να του/ης κάνεις μία γρήγορη επίσκεψη για να του/ης πεις πόσο τον/ην αγαπάς και για να του/ης φέρεις και ένα παγωμένο καφεδάκι. Στην περίπτωση που εσύ δουλεύεις Παγκράτι και ο άλλος Μαρούσι, τότε μπορείς να παραγγείλεις μέσω κάποιας εφαρμογής καφέ ή φαγητό και να τα στείλεις στο γραφείο του/ης.

Τακτοποίησε το σπίτι

Πραγματικά, ίσως να μην υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γυρνάς σπίτι κουρασμένος και σάπιος και να αντικρύζεις ένα τακτοποιημένο σαλόνι με άρωμα «Μπουκέτο Ανοιξιάτικων Λουλουδιών» να διαχέεται στην ατμόσφαιρα.

Δώσε σημασία στην οικογένειά του/ης

Κάποιοι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το αν η οικογένειά τους θα έχει σχέσεις με τον/η σύντροφό τους. Επειδή όμως, ας μη γελιόμαστε, μένουμε στην Ελλάδα, το πιο πιθανό είναι ο/η σύντροφός σου να θέλει να σε παίρνει μαζί του/ης στις οικογενειακές γιορτές. Πάρε μια φορά εσύ την πρωτοβουλία και ζήτησε τους να έρθουν σπίτι σου ή να πάτε κάπου για φαγητό.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα