1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Έφυγε από τη ζωή ο π. Εμμανουήλ Κοντάκης νικημένος από τον κορωνοϊό


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών χτυπημένος από τον κορωνοϊό ο πατέρας Εμμανουήλ, ο οποίος υπηρετούσε τον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου στο Παλαιόκαστρο για περίπου 10 χρόνια.

Σύμφωνα με του politesoraiokastrou.gr, έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον κορωνοϊό αφού νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ήταν πατέρας τριών παιδιών και εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου. Ήταν ένας από του πιο αγαπητούς ιερείς της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο Δήμος Ωραιοκάστρου σήμερα θρηνεί. Ο Θεός επέλεξε να πάρει κοντά του ένα πιστό του τέκνο που διακόνησε στο όνομά Του το ποίμνιο, όχι μίας, αλλά δύο κοινοτήτων, του Δήμου Ωραιοκάστρου, Πεντάλοφο και Παλαιόκαστρο.

Το έπραξε αυτό με αγάπη, γλυκύτητα και ταπεινότητα και έλαμψε δια του παραδείγματός του. Πρόσφερε αφειδώς στήριξη πνευματική σε όσους συμπολίτες μας την χρειάστηκαν και έμπρακτα έδειξε με συνέπεια το φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Ο αγαπητός σε όλους μας, πράος και πάντα χαμογελαστός παπα-Μανώλης θα μείνει για πάντα στην καρδιά και τη μνήμη μας“.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα