1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ερωτεύσου τον ξανά από την αρχή: 4 tips για να τα καταφέρεις


Νιώθεις ότι η σχέση σου περνάει μια ακόμα κρίση και δεν είσαι σίγουρη αν μπορείς να ξανανιώσεις μαζί του όπως ένιωθες; Εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι μπορείς! Παρακάτω θα δεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να τον ερωτευτείς ξανά από την αρχή και να σώσεις τη σχέση σου.

#1. Μην θεωρείτε πως ξέρετε τα πάντα ο ένας για τον άλλον
Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος που πολλά ζευγάρια κάνουν. Θεωρούν ότι ξέρουν τα πάντα για τον σύντροφό τους και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να προσπαθήσουν να γνωρίσουν τον αγαπημένο τους ακόμα καλύτερα. Όχι μόνο δεν ξέρεις τα πάντα για εκείνον αλλά είναι πιθανό ο σύντροφός σου να έχει αλλάξει αρκετά από όταν τον πρωτογνώρισες και ίσως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να τον γνωρίσεις ξανά από την αρχή.

#2. Ξέχνα τα λάθη του παρελθόντος
Αν δεν αποδεχτείς πως όσα λάθη έγιναν ανήκουν στο παρελθόν θα συνεχίζεις να είσαι αρνητική μαζί του. Τώρα πρέπει να αφήσεις τα πάντα πίσω και να κοιτάξεις το παρόν και το μέλλον σας.

#3. Δείξε κατανόηση
Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως ο άνθρωπός σου έχει περάσει και αυτός πολλά πράγματα στη ζωή του και αν συμπεριφέρεται με κάποιον τρόπο, δεν του φταις εσύ αλλά τα βιώματά του. Δείξε κατανόηση και όλα θα αρχίσουν να φτιάχνουν.

#4. Βρείτε χρόνο ο ένας για τον άλλον
Δεν υπάρχει πιο σημαντικό tip από αυτό. Είναι απαραίτητο να αφιερώνετε ουσιαστικό χρόνο ο ένας στον άλλον για να μπορέσετε να λύσετε τα θέματά σας και να μπορέσετε να ερωτευτείτε ο ένας τον άλλον από την αρχή. Οργανώστε μια φορά την εβδομάδα ένα ραντεβού όπως κάνατε παλιά.

Διαβάστε ακόμα: Αν παρατηρήσεις ΑΥΤΑ τα σημάδια στον σύντροφό σου…σημαίνει ότι έχει δαγκώσει γερά τη λαμαρίνα

Σε απάτησε; 7 σημάδια που δείχνουν ότι το έχει μετανιώσει πικρά

5 tips για να «χτίσεις» την πιο υγιή και όμορφη σχέση




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα