1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

«Επικίνδυνο για τις ωοθήκες το εμβόλιο της Pfizer – Μεταφέρει την τοξική πρωτεΐνη-ακίδα» – .


Ο Dr. Byram Bridle παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία υποστήριξε πως η πρωτεΐνη-ακίδα που παράγεται απ’ τα εμβόλια mRNA και είναι τοξική μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τις ωοθήκες.

«Καναδός ανοσολόγος, ο οποίος συμμετείχε σε μια ομάδα στην οποία ανατέθηκε να ερευνήσει τα εμβόλια του covid, λέει τώρα ότι έγινε ένα μεγάλο λάθος», αναφέρει η δημοσιογράφος του FOX NEWS, κάνοντας αναφορά στον Dr. Byram Bridle!
Ο dr Byram Bridle είναι αναπληρωτής καθηγητής ιολογίας στο πανεπιστήμιο Guelph στον Καναδά και συχνά πυκνά έχει λάβει την στάμπα των Hoax από τους γνωστούς αγνώστους!

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη, ο dr Bridle έφερε στο προσκήνιο μια νέα αξιολογημένη μελέτη που έδειξε ότι η πρωτεΐνη-ακίδα που παράγεται απ’ τα εμβόλια mRNA δεν παραμένει στον μυ του ώμου μετά την ένεση, αλλά μάλλον εισέρχεται στο αίμα και μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να οδηγήσει σε θρομβώσεις, αιμορραγίες, καρδιακά προβλήματα, νευρολογικές βλάβες και πολλά άλλα.

Αναφέρει ο καθηγητής, μεταξύ άλλων:

«Στην πραγματικότητα τα δεδομένα που παρέθεσα είναι τα δεδομένα της ίδιας της Pfizer. Τα είχαν υποβάλει στην Ιαπωνική κυβέρνηση. Και το ενδιαφέρον είναι πως σε αντίθεση με το FDA στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Υπουργείο Υγείας του Καναδά, η ιαπωνική κυβέρνηση απαιτεί πρόσθετα δεδομένα, που δεν απαιτούν οι δικές μας υγειονομικές υπηρεσίες.
Η μελέτη εξετάζει το που πηγαίνει το εμβόλιο μέσα στο σώμα.

Στις παραδοσιακές τεχνολογίες εμβολίων, γνωρίζουμε πως όταν το εμβόλιο χορηγείται κανονικά πρέπει να μείνει στον μυ του ώμου.

Αλλά στην περίπτωση του εμβολίου της Pfizer, αυτή η μελέτη έδειξε πως μόνο το 25% της δόσης παραμένει στον μυ του ώμου, ενώ το υπόλοιπο της δόσης φαίνεται να κατανέμεται μέσω της συστηματικής κυκλοφορίας σε όλο το σώμα διασπειρόμενο σ’ όλα τα είδη ιστών.
Η ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία για μένα είναι ότι το ίδιο το εμβόλιο που μεταφέρει την μικρή πληροφορία (mRNA) για την πρωτεΐνη-ακίδα του κορωνοϊού, κυκλοφορεί σ’ όλο μας το σώμα και διασπείρεται σ’ όλα τα είδη ιστών, συμπεριλαμβανομένων σε αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις, των ωοθηκών

Έτσι, για παράδειγμα, στις ωοθήκες ένα απ’ τα πράγματα που παρατήρησα είναι ότι μετά από 48 ώρες. αν κοιτάξετε την ποσότητα του εμβολίου που απέμεινε στον ώμο, στην πραγματικότητα οι γυναίκες καταλήγουν με το περίπου 7% αυτής της δόσης στις ωοθήκες, κάτι που είναι ανησυχητικό….

Και φυσικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι αν το εμβόλιο ”σπέρνει” σε έναν ιστό όπως οι ωοθήκες, είναι το πώς παρέχει την γενετική πληροφορία στα κύτταρα που βρίσκονται στις ωοθήκες, που σημαίνει ότι αυτά τα κύτταρα θα ξεκινήσουν τώρα να παράγουν την πρωτεΐνη-ακίδα.

Και επίσης αρχίζουμε να μαθαίνουμε πως η ίδια η πρωτεΐνη-ακίδα μπορεί να είναι τοξική για το σώμα και καθώς παράγουμε αντισώματα κατά της πρωτεΐνης-ακίδας, αν έχουμε κύτταρα για παράδειγμα στις ωοθήκες που τώρα αρχίζουν να ‘εκφράζουν’ την πρωτεΐνη-ακίδα στην επιφάνειά τους, τα αντισώματά μας θα επιτεθούν στα ίδια μας τα κύτταρα…»

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα