1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Δυστυχώς άνθρωποι της Εκκλησίας παρέσυραν αρκετό κόσμο


Δυστυχώς άνθρωποι της Εκκλησίας δεν άκουσαν τη Σύνοδο και παρέσυραν αρκετό κόσμο» τόνισε στο κανάλι ΡΙΚ ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος. Ευτυχώς η συντριπτική πλειοψηφία άκουσε, εμβολιάζεται και πάμε καλά» πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων ο Προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας είπε «ευτυχώς που ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος λάμβανε αυστηρά μέτρα και ακολουθούσε και η Κυβέρνησή μας».

«Δεν αφήνω ποτέ να περάσουν τα έξοδά μου τις 10 χιλιάδες. Έχω ένα μπλοκ επιταγών. Ο μισθός μου πάει σε λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου. Δίνω πρώτα στην αδελφή μου που φτιάχνει το σπίτι στην Πάφο» πρόσθεσε όπως γράφει το skai.gr. 

Ο Αρχιεπίσκοπος ξενάγησε το ΡΙΚ και στον τάφο του, που βρίσκεται εντός του καθεδρικού ναού, κάτω από το ιερό. «Το συνηθίζουν σε όλα τα πατριαρχεία. Είναι η λεγόμενη κρύπτη. Όλοι οι Προκαθήμενοι θα θάβονται εκεί».

Ο κ. Χρυσόστομος είπε ότι επισκέπτεται συχνά τον τάφο του. «Θα είναι η μόνιμη μου κατοικία. Δεν με συγκινεί. Εδώ θα αναπαύομαι», ανέφερε. Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος είπε «θα είμαι δυνατός μέχρι την τελευταία μου αναπνοή δεν θα το βάλω κάτω. Θα στέκω στα πόδια μου, έστω και αν τα πονώ και τα δυο!».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα