1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Δεν έκανα ακόμη το εμβόλιο γιατί θέλω να κοιτάω τους ανθρώπους στα μάτια


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/2) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, με την ευκαιρία της λήξης της οικειοθελούς καραντίνας, λόγω της επαφής του με επιβεβαιωμένο κρούσμα και συγκεκριμένα με τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα, αλλά κυρίως με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εμβολιασμών των τροφίμων και του προσωπικού των Γηροκομείων της Μητρόπολης.

Συγχρόνως επιχείρησε έναν σύντομο απολογισμό δέκα σημείων, για την γενική και ειδική διαχείριση που έγινε σε αυτόν τον ένα χρόνο της πανδημίας.

Ο Σεβασμιώτατος δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, καθώς όπως είπε θα το θεωρούσε έναν λόγο για να μην μπορεί να κοιτάει τους ανθρώπους στα μάτια.

Όπως σημειώνει το lamiareport.gr, από την αρχή της πανδημίας έως τώρα στη Μητρόπολη Φθιώτιδος δεν έχει διαγνωσθεί θετικός στον ιό και δεν έχει νοσηλευθεί κανένας εν ενεργεία κληρικός, κανένας υπάλληλος των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ν.Π.Ι.Δ. της Μητροπόλεως, κανένας εργαζόμενος και κανένας ωφελούμενος στις κοινωνικοπρονοιακές δομές της Μητροπόλεως.

Για την πραγματοποίηση της συνέντευξης πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τη διεξαγωγή ακόμη και rapid test στους εκπροσώπους όλων των ΜΜΕ, δημοσιογράφους και τεχνικούς, καθώς και τους εκπροσώπους της Μητρόπολης.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα