1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Δείτε τι έκαναν μετά την επίθεση οι 2 ανήλικοι δράστες – .


Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στην Ομόνοια δείχνει τις κινήσεις των δύο ανηλίκων δραστών λίγα λεπτά μετά την άγρια επίθεση, ενώ μάλιστα φαίνονται καθαρά τα πρόσωπά τους.

Τα δύο αδέλφια περιμένουν τον συρμό για το Μοναστηράκι ψύχραιμα, σα να μην έχει συμβεί τίποτα. Οι εικόνες αυτές, σε συνδυασμό με πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί για τα αδέλφια ηλικίας 15 και 17 ετών, αποτέλεσαν τα σημεία κλειδιά για τη σύλληψή τους.

Οι δυο κατηγορούμενοι οι οποίοι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα, θα κρατηθούν στη ΓΑΔΑ μέχρι την Τρίτη όταν και θα απολογηθούν. Την ίδια στιγμή η μητέρα τους, με μήνυμά της στο Facebook, πέρασε το δικό της μήνυμα πως βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της.

 

 

Την ίδια ώρα, εκτός της μητέρας και του αστυνομικού, εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση, φιλικό ή συγγενικό της μητέρας των αδελφών, με τον οποίο και συνομιλούσε σχεδόν καθημερινά.

Στις συνομιλίες της μητέρας που περιέχονται στη δικογραφία, το πρόσωπο ακούει τους φόβους της γυναίκας για τη σύλληψη των αδελφών, χωρίς ωστόσο να τη συμβουλεύει, σε καμία από αυτές τις συνομιλίες, να παραδοθούν οι ανήλικοι.

Ταυτόχρονα, οι συνομιλίες του αστυνομικού με τη μητέρα που επίσης υπάρχουν στη δικογραφία, «καίνε» τον ειδικό φρουρό, αφού σε μία από αυτές τη συμβουλεύει οι ανήλικοι να μην βγουν καθόλου από το σπίτι, ενώ χρησιμοποιεί και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους συναδέλφους του.

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα