1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Για εσένα που έχεις ξεχάσει να φλερτάρεις από κοντά…


Ξέχνα όλες τις μπούρδες που λένε ότι το φλερτ το έχουμε μέσα μας και ότι είναι εύκολο. Αν έχεις να το κάνεις στην πράξη έναν χρόνο, επειδή πέρασες τον τελευταίο χρόνο στο σπίτι σου, οι πιθανότητες λένε πως θα φλερτάρεις αδέξια – αν καταλάβεις ότι σε φλερτάρουν, δηλαδή.

Κι επειδή το φλερτ έχει πλάκα και είναι κακό να το στερούμαστε, επτά πολύ απλές συμβουλές για να θυμηθείς τα βασικά.

1. Αρχικά, να καταλαβαίνεις πότε φλερτάρεις
Και πότε σε φλερτάρουν, προφανώς. Όταν η κουβέντα αρχίζει να χάνει το νόημά της, αλλά εξακολουθείτε να μιλάτε, ας πούμε. Ή αν παρατηρήσεις πως από εκεί που σε κοιτάει στα μάτια, πού και πού κοιτάει και τα χείλη σου. Αν δεν το έχει κάνει, καν’ το εσύ. Η γλώσσα του σώματος τι λέει; Έχει γίνει κάπως πιο χαλαρή; Υπάρχουν κινήσεις προς το μέρος σου; Αγγίγματα; Ο πιο απλός κανόνας για να φλερτάρεις είναι να παρατηρήσεις πώς σου φέρονται, και να κάνεις το ίδιο.

2. Ερωτήσεις χωρίς νόημα
Δεν χαιρόμαστε που θα το αναλύσουμε, επειδή η μαγεία του να σου συμβαίνει δεν περιγράφεται, αλλά αλήθεια μερικές φορές το φλερτ μοιάζει κάπως:
-Και για πες…;
-Τι να πω…;
-Μμμδεν ξέρω…;
-Δεν ξέρεις…;
-Πού να ξέρω…;

3. Η καραντίνα είναι ευαίσθητο θέμα
Και όταν λέμε “ευαίσθητο”, εννοούμε ότι όλοι έχουμε σιχαθεί να μιλάμε για αυτήν, και αν το “Πώς πέρασες την καραντίνα;” πιστεύεις πως είναι σωστή ερώτηση για φλερτ, κάνεις λάθος. Αν, από την άλλη, για εσένα η καραντίνα ήταν μια μαγική εμπειρία, καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις έναν μονόλογο γύρω από όλα τα πράγματα που ανακάλυψες για τον εαυτό σου.

4. Να κεράσω ποτάκι;
Δεν χρειάζεται να το πεις κυριολεκτικά έτσι – εκτός κι αν έχεις πολύ καλό κωμικό delivery – αλλά πιστεύουμε αλήθεια πως μετά από έναν χρόνο χωρίς φλερτ σε μπαρ, οι άνθρωποι θα αντιδρούν πολύ καλά στην πρόταση να κεράσεις ποτό.

5. Wanna get out of here?
Επειδή ωραίο το μπαρ, αλλά δεν έχει μουσική, και χωρίς μουσική είναι περίεργο να μπείτε στα προκαταρκτικά του χαμουρέματος: να έρθετε πιο κοντά, να χαϊδέψετε ίσως μαλλιά και να τραβήξετε την ένταση ανάμεσά σας λίγο ακόμα, για να σκάσει πιο δυνατά. Όλο αυτό δεν γράφει ωραία μέσα σε ένα πλήθος χωρίς μουσική.

6. “Αυτό είναι το αγαπημένο μου μέρος στην πόλη…”
Και άντε πες φύγατε από εκεί. Πού πάτε; Αν η διάθεση είναι “θέλω να περπατήσω μαζί σου όλη νύχτα”, τότε δεν έχει και τόση σημασία, και μπορείς να σκεφτείς ποιο είναι το πιο κοντινό “αγαπημένο σου μέρος στην πόλη” για να γίνει ακόμα πιο ρομαντικό το σκηνικό. Αν μισείτε το γεγονός ότι φοράτε τόσα πολλά ρούχα και θέλετε να κάνετε κάτι άμεσα για αυτό, προσπάθησε να θυμηθείς που είναι η πιο κοντινή καβάτζα της περιοχής: ένα παγκάκι, μια πυλωτή αν νιώθεις γενναίος. Ό,τι και να κάνεις, προσπάθησε να μην βγάζεις ενέργεια μεθυσμένου που ψάχνει απελπισμένα γωνιά να κατουρήσει. Θα χαλάσεις το mood.

7. Μίλα για χαρούμενα πράγματα
Συγγνώμη αν είσαι γκοθάκι και σε πληγώνει αυτή η παράγραφος, αλλά είναι πραγματικά η χειρότερη εποχή για να κάνεις σκοτεινό και μυστήριο φλερτ με το πόσο κατάμαυρα τα βλέπεις όλα. Οι άνθρωποι θέλουν να νιώσουν καλά, και γι’ αυτό βγήκαν να φλερτάρουν. Μίλα για σχέδια που έχεις κάνει. Για το επόμενο ταξίδι που θες να πας. Μίλα για το πόσο χαρούμενος είσαι επειδή εμβολιάστηκαν οι γονείς σου – ίσως είναι η μοναδική περίοδος στην ιστορία που το ενδιαφέρον σου για την υγεία των γονιών σου είναι αφροδισιακό για όλους.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα