1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Γιατί θα κερατώσει το κάθε ζώδιο;


Κέρατο; Ποιος, εγώ;

Μάλλον αυτό σκέφτηκες στο μισό δευτερόλεπτο που χρειάστηκε για να ανοίξει αυτή η σελίδα, σωστά; Την άνοιξες, όμως. Που σημαίνει ότι κάπου βαθιά μέσα σου, ποτέ δεν λες ποτέ. Και, γνώμη μας, αλλά δεν θα έπρεπε. Όχι επειδή η απιστία δεν είναι κάτι κακό, αλλά επειδή είναι κάτι που μπορεί αλήθεια να συμβεί στον καθένα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που θα απατήσουν δεν ξυπνούν απλά μια μέρα με την επιθυμία να προδόσουν τον σύντροφό τους.

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι για να συμβεί, κάποιες φορές ελεγχόμενοι και κάποιες όχι. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε, αλλά για να σου πούμε τι θα συμβεί και εν τέλει θα το κάνεις.

Κριός
Θα νιώθεις πνιγμένος στην σχέση. Θα έχεις χάσει κάθε αίσθηση ανεξαρτησίας και έτσι κάπως μπορεί να καταλήξεις σε ξένο κρεβάτι. Είναι η αντίδρασή σου στην αίσθηση ότι έχεις συμβιβαστεί και ότι έχει χάσει τον εαυτό σου.

Ταύρος
Μόλις νιώσεις πως η σχέση ξεφεύγει από τον έλεγχό σου – και η ζήλεια σου δεν βοηθά σε αυτό – είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι την απιστία ως αντίδραση, για να καταφέρεις τουλάχιστον να έχεις ένα πρόβλημα που θα βρίσκεται στα χέρια σου να το λύσεις.

Δίδυμοι
Θα το κάνεις μόλις αρχίσεις να φρικάρεις ότι τα πράγματα γίνονται υπερβολικά σοβαρά και μονογαμικά. Σου είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι θα έρθεις τόσο κοντά με κάποιον άνθρωπο.

Καρκίνος
Δεν θα το κάνεις ακριβώς εκδικητικά, αλλά στο μυαλό σου θα είναι μια ακραία πράξη που θα κάνει κάποιου είδους reboot στην σχέση σας. Και ο λόγος που θα φτάσεις σε αυτό το όχι και τόσο λογικό συμπέρασμα είναι επειδή έχεις φρικάρει από τα σενάρια που κάνεις στο κεφάλι σου.

Λέων
Θα το κάνεις επειδή δεν σταματάς ποτέ να παλεύεις με την επιθυμία σου για κάτι παραπάνω. Και μπορεί να χάσεις αυτή την μάχη, κάποτε.

Παρθένος
Θα απατήσεις έναν σύντροφο που σε έχει κάνει να βαρεθείς. Κάποιος θα ρωτούσε γιατί δεν χωρίζεις, αλλά η ιδεολογία σου είναι πως όλα τα πράγματα διορθώνονται. Που, με την σειρά του, σημαίνει πως όταν πεις “δεν σήμαινε τίποτα”, ίσως όντως το εννοείς.

Ζυγός
Θα κερατώσεις σε μία σχέση που δεν είσαι ακόμα 100% σίγουρος ότι αξίζει. Και αυτό συμβαίνει επειδή έχεις την τάση να μπαίνεις πολύ εύκολα σε “επίσημες” σχέσεις, χωρίς να δώσεις χρόνο να δοκιμαστούν.

Σκορπιός
Είσαι πολύ απαιτητικός άνθρωπος. Αυτό μεταφράζεται σε μπόλικη πίεση στον σύντροφό σου, και όταν κλονίζονται τα θεμέλια της σχέσης, είναι πιθανό να αναζητήσεις κατανόηση αλλού. Για τόσο έντονα σεξουαλικό ζώδιο, η απιστία σου τείνει να είναι συναισθηματική.

Τοξότης
Τα συναισθήματα και η δέσμευση δεν είναι στο λεξιλόγιό σου, και χρειάζεται μπόλικη δουλειά για να μπουν και να μείνουν. Μέχρι να συμβεί αυτό, η απιστία είναι το κουμπί πανικού που πατάς μόλις αρχίζει να σοβαρεύει το πράγμα επικίνδυνα.

Αιγόκερως
Κατά γενικό κανόνα, η ισχυρή αίσθηση αυτοελέγχου που έχεις θα σε προστατεύει από παραστρατήματα. Εκτός κι αν βρεις τον εαυτό σου αδύναμο να αποχωρήσει από μια σχέση στην οποία νιώθεις πνιγμένος. Τότε αφήνεσαι.

Υδροχόος
Συγγνώμη για αυτό που θα σου πούμε, αλλά μάλλον θα κερατώσεις επειδή μπορείς. Οι σχέσεις βρίσκονται αρκετά εκτός του κόσμου σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις συνέχεια πιεσμένος.

Ιχθείς
Αν υπάρχει κάτι που μπορείς να κατηγορήσεις για την απιστία σου, αυτό είναι ο αυθορμητισμός σου. Προμελετημένο κέρατο; Σχεδόν ποτέ για τα ψάρια, που παρασύρονται από το πάθος της στιγμής και μετά ίσως το μετανιώσουν πικρά.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα