1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Γιατί δε θέλω να κάνω σχέση


«Αυτός που γνωρίζει τους άλλους είναι σοφός. Αυτός που γνωρίζει τον εαυτό του είναι φωτισμένος» (Lao Tzu)

Δε λέμε, άσχημο πράγμα η μοναξιά, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως το να έχεις σχέση είναι μονόδρομος.  Τόσος κόσμος που βρίσκεται σε σχέση άλλωστε είναι πολύ πιθανό να νιώθει πιο μόνος και από τον πιο μοναχικό τύπο του κόσμου. Η σχέση δεν συνοδεύεται πάντα από πεταλουδίτσες στο στομάχι και ροζ συννεφάκια.

Το να μην είσαι σε σχέση έχει τα καλά του και είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη θες να κάνεις σχέση, για όλα τα παρακάτω.

Γιατί δε δίνεις λογαριασμό

Άσχημο πράγμα ο έλεγχος, και κακά τα ψέματα όλες οι σχέσεις έχουν από λίγο. Όντας single δε χρειάζεται να στέλνεις μηνύματα για το πού είσαι, να απαντάς σε τηλέφωνα για το «πού γυρνάς» και γενικά να ελέγχεσαι και να ελέγχεις.

Και δε χρειάζεται να βγαίνεις με παρέες που δε γουστάρεις

Όταν ξεκινάς μια σχέση πάντα υπάρχει το ρίσκο του να μην συμπαθείς τους φίλους του συντρόφου σου. Και, δυστυχώς την παρέα του την παντρεύεσαι. Σαν single έχεις την άνεση να περνάς χρόνο μόνο με τους ανθρώπους που πραγματικά γουστάρεις. Το λες και ανακούφιση.

Γιατί δε μαλώνεις συχνά

Όσο καλά και να τα πηγαίνει κάποιος με τον σύντροφό του, όσο αγαπημένοι κι αν είναι, ο τσακωμός δεν αποφεύγεται. Και κάποιες φορές αυτός ο τσακωμός μπορεί να διαρκέσει πάνω από μία μέρα. Και τότε το πράγμα αρχίζει και κουράζει.

Και δεν είσαι υποχρεωμένος να περιποιείσαι εαυτόν

Ξυρισμένα πόδια και λοιπά, περιποιημένο ντύσιμο, νύχια, μαλλιά, γένια. Ταλαιπωρία σκέτη. Όταν είσαι μόνος ή μόνη σου, τα πράγματα είναι τόσο απλά, τόσο ελεύθερα, τόσο άνετα. Και τόσο οικονομικά.

Ή να κάνεις συνέχεια σεξ

Έχεις περάσει φάσεις με τη σχέση σου που απλά βαριέσαι να κάνεις σεξ, αλλά το κάνεις αλλά πρέπει; Ε λοιπόν, αυτό δεν υφίσταται όταν είσαι μοναχός. Εκεί, κάνεις σεξ όποτε θες και με όποιον θες και η ελευθερία αυτής της επιλογής δε συγκρίνεται με καμία σχέση στον κόσμο ολάκερο.

Έχεις μόνο τα δικά σου προβλήματα να λύσεις

Καλώς ή κακώς όταν είσαι σε σχέση με έναν άνθρωπο θα πρέπει να ασχοληθείς και με τα δικά του προβλήματα. Όταν είσαι μόνος σου όμως έχεις μόνο το δικό σου δράμα να ασχοληθείς.

Και κοιμάσαι καλύτερα

Ας μη γελιόμαστε: όταν είσαι σε σχέση και μοιράζεσαι το ίδιο κρεβάτι, ο ύπνος δεν είναι όπως τον θες. Κάποιες φορές θα σε ροχαλίζει, άλλες θα σου πάρει την κουβέρτα και άλλες θα απλωθεί σαν αστερίας στριμώχνοντάς σε σε μια γωνία. Δεν είναι ζωή αυτό.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα