1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Γιατί δεν θα τα παρατήσει ποτέ το κάθε ζώδιο


Δεν πρόκειται να ρίξουμε τα μούτρα μας. Δεν πρόκειται να πούμε τίποτα μίζερο. Επειδή κάποιες μέρες χρειαζόμαστε όλοι κάτι να μας ανεβάσει, και χρειαζόμαστε να μας θυμίσουν πως είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί και μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας. Και, ναι, ο καθένας μπορεί να έχει μια διαφορετική δύναμη, αλλά αυτό είναι που κάνει την ζωή τόσο ενδιαφέρουσα… Η ποικιλία.

Κριός
Δεν τα παρατάς επειδή είσαι δυνατός. Είσαι γεννημένος ηγέτης και δεν αφήνεις τις ανασφάλειές σου να σε ρίχνουν.

Ταύρος
Δεν πρόκειται να τα παρατήσεις, επειδή όπως όλοι γνωρίζουν, είσαι το πιο ξεροκέφαλο ζώδιο. Και πολλές φορές αυτή η ξεροκεφαλιά σου είναι η απόλυτη συνταγή της επιτυχίας.

Δίδυμοι
Δεν τα παρατάς επειδή παθιάζεσαι αληθινά. Όταν θες κάτι, δεν μπορείς να σταματήσεις – μέχρι τουλάχιστον κάτι άλλο να σου τραβήξει την προσοχή.

Καρκίνος
Δεν τα παρατάς επειδή θέλεις να κάνεις τα αγαπημένα σου άτομα περήφανα, και θέλεις να σε βλέπουν να πετυχαίνεις – ακριβώς όπως θες να τους βλέπεις να πετυχαίνουν κι αυτοί.

Λέων
Αποκλείεται να τα παρατήσεις. Εσύ, ένας Λέων; Έχεις απίστευτη αυτοπεποίθηση στις ικανότητές σου, και ξέρεις ότι μπορείς να φτάσεις στην κορυφή δουλεύοντας σκληρά.

Παρθένος
Δεν τα παρατάς επειδή ακόμα και όταν τα πράγματα μοιάζουν σκούρα και νιώθεις έτοιμος να σηκώσεις τα χέρια ψηλά, ξαναβρίσκεις γρήγορα τον εαυτό σου, σκουπίζεις την σκόνη και προχωράς.

Ζυγός
Δεν μπορείς να τα παρατήσεις, επειδή έχεις φροντίσει να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπούν, σε στηρίζουν και δεν θα σε αφήσουν για πολύ στις μαύρες σου.

Σκορπιός
Η υπομονή σου δεν έχει όρια, όταν αλήθεια είσαι παθιασμένος με κάτι, και γι’ αυτό δεν πρόκειται να τα παρατήσεις ποτέ.

Τοξότης
Η αποτυχία και η παραίτηση είναι απλώς δύο κόνσεπτ που αρνείσαι να αναγνωρίσεις. Πάμε παρακάτω.

Αιγόκερως
Βρίσκεις πάντα τον τρόπο σου για να τα καταφέρεις – βασικά, τις περισσότερες φορές ο τρόπος σου είναι “περισσότερη σκληρή δουλειά”. Γι’ αυτό δεν τα παρατάς ποτέ.

Υδροχόος
Δεν τα παρατάς, επειδή έχεις ένα όνειρο, και τα όνειρα των Υδροχόων δεν πεθαίνουν ποτέ. Παλεύουν πάντα για να τα κάνουν αληθινά.

Ιχθείς
Δεν πρόκειται να τα παρατήσεις, επειδή – ποιος θα το πίστευε; – καταφέρνεις να δεις τις προκλήσεις ρεαλιστικά, και πάντα να ανταπεξέρχεσαι με τον κατάλληλο τρόπο.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα