1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Γιατί δεν θα στείλουν μήνυμα τα ζώδια;


Αν κλίκαρες σε αυτό το κείμενο, μάλλον έχεις στείλει ένα μήνυμα που έχει μείνει αναπάντητο. Και τώρα αναρωτιέσαι: Να ξαναστείλω; Να περιμένω; Μήπως έκλεισε το κινητό από μπαταρία; Και εμείς θα σου πούμε να σκεφτείς απλώς τι ζώδιο είναι το αντικείμενο του πόθου που δεν απαντά. Τα υπόλοιπα άφησέ τα πάνω μας.

Κριός
Οι Κριοί σε γενικές γραμμές δεν είναι τύποι που θα αφήσουν μηνύματα αναπάντητα, δεν τους πάει καρδιά. Αν δεν σου απαντήσει άμεσα, τότε 99% έχει σημαντική δουλειά. Εκτός κι αν έστειλες ένα σούπερ σημαντικό μήνυμα, θα σου απαντήσει όταν βρει τον χρόνο.

Ταύρος
Ούτε οι Ταύροι είναι άνθρωποι που θα σε αφήσουν να περιμένεις με τις ώρες, αλλά είναι και λίγο τεμπέληδες πού και πού. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να σε ξεχάσει, ή απλά ότι δεν έχει κάτι σημαντικό να πει. Επίσης, οι Ταύροι όταν στέλνουν thumbs up, το εννοούν. Δεν το κάνουν για να σου σπάσουν τα νεύρα.

Δίδυμοι
Και αρχίζουμε να περνάμε στα ζώδια που ίσως να έχουν και πονηρούς σκοπούς. Αν δεν σου απαντάει, είτε θέλει να σε ψήσει περισσότερο, είτε είναι απασχολημένος με άλλο γκομενάκι. Να πούμε βέβαια και πως σε γενικές γραμμές οι Δίδυμοι δεν αγαπούν να περνούν πολύ χρόνο στο κινητό τους.

Καρκίνος
Είναι το πιο πιθανό ζώδιο να σου απαντήσει αμέσως. Εκτός κι αν αυτό που του έστειλες του σπάσει τον εγκέφαλο και τον κάνει να αρχίσει την υπερανάλυση. Κράτα τις παράξενες και βαθιές συζητήσεις για τα πρόσωπο-με-πρόσωπο, και άσε τα μηνύματα να είναι ανάλαφρα και χαζά.

Λέων
Το να μην σου απαντάει σημαίνει σχεδόν κάθε φορά το ίδιο πράγμα: Χρειάζεται περισσότερη προσοχή, και δεν πρόκειται να ανταποκριθεί μέχρι να του την δώσεις. Διπλο- και τριπλοστείλε ξεδιάντροπα, το ζητά ο οργανισμός του.

Παρθένος
Συνήθως θα έχει δουλειά. Αλλά επειδή ακριβώς μιλάμε για τον Παρθένο, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να έχει δουλειά επειδή δεν θέλει να μιλήσει. Το πρόγραμμά του πάντα είναι πιο σημαντικό από την κοινωνική του ζωή, άρα γίνεται και η καλύτερη δικαιολογία όταν αισθάνεται αντικοινωνικός.

Ζυγός
Οι πιθανότητες λένε πως του έχει τραβήξει κάτι άλλο την προσοχή όσο βαριόταν, και έχει ξεχάσει τα πάντα. Θα επανέλθει, μην ανησυχείς. Οι Ζυγοί δίνουν πολύ λίγη σημασία στις κουβέντες μέσω μηνυμάτων.

Σκορπιός
Αν τον ρωτήσεις, θα σου πει ότι είναι συνεσταλμένος και εσωστρεφής και ότι ντρέπεται να στείλει. Δεν θα λέει ψέματα, αλλά με πολύ βολικό τρόπο θα σου κρύψει ότι, ναι, εκτός από την εσωστρέφειά του, δεν σου απάντησε γιατί ήθελε να σου ψήσει το ψάρι στα χείλη.

Τοξότης
Δεν διαβάζει τα μηνύματά του. Απλά και ξεκάθαρα. Σταμάτα να προσπαθείς. Ή πάρε τηλέφωνο.

Αιγόκερως
Αν ο οργανωμένος Αιγόκερως δεν απαντάει στα μηνύματά σου, τότε μάλλον κάτι του έχεις κάνει. Ή δεν σε συμπαθεί και τόσο. Αυτό το ζώδιο δεν θέλει να δημιουργεί περιττό δράμα, επειδή ποτέ δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί, άρα με το να μην σου απαντάει κάνει μια πολύ ξεκάθαρη δήλωση.

Υδροχόος
Είναι μάλλον υπερβολικά χαμένος στις σκέψεις και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για να δει το μήνυμά σου. Βασικά, μάλλον είδε το μήνυμά σου και εκνευρίστηκε που του έκοψε τον ειρμό, άρα τώρα δεν σου απαντάει και για σπάσιμο.

Ιχθείς
Αυτό το ζώδιο θα κοιτάξει το κινητό του μόνο αν σου έχει στείλει πρώτο και περιμένει εναγωνίως την απάντησή σου. Αν εσύ στείλεις το πρώτο μήνυμα, μάλλον δεν θα το δει. Μάλλον κοιμάται, μάλλον με τα μάτια ανοιχτά.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα