1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ & ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ | Μια σαλάτα κάθε ημέρα!


Τα βασικά τα ξέρετε: Τα λαχανικά έχουν βιταμίνες, ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, βοηθούν τον οργανισμό μας να λειτουργεί σωστά, και μας κάνουν να αισθανόμαστε ανάλαφροι αντί για φορτωμένοι περιττές θερμίδες μετά από κάθε γεύμα.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά. Ξέρατε, για παράδειγμα, ότι τα λαχανικά διατηρούν γερό το σκελετό μας για πολύ πολύ καιρό; Ή ότι οι φυτικές τους ίνες βοηθούν στην πρόληψη διαφόρων μορφών καρκίνου, ενώ παράλληλα ευνοούν τη διατήρηση της γλυκόζης σε φυσιολογικά επίπεδα, καθυστερώντας έτσι την πέψη και την απορρόφηση των υδατανθράκων που υπό κανονικές συνθήκες θα μας πάχαιναν;

Τα λαχανικά περιέχουν αρκετό νερό, ελάχιστο λίπος, καθόλου χοληστερόλη και λίγες θερμίδες. Επιπλέον, παρέχουν άφθονες βιταμίνες, όπως το φυλλικό οξύ, η βιταμίνη Α, η βιταμίνη Κ, η βιταμίνη C, οι βιταμίνες του συμπλέγματος B, τα καροτενοειδή, καθώς και μέταλλα, ενώ βοηθούν στη διατήρηση του βάρους μας και στην καλή υγεία του δέρματος και των μαλλιών.

Βάλτε, λοιπόν, τις σαλάτες στη ζωή σας και γεμίστε κάθε μέρα με γεύση και ενέργεια

Ο Μπάρμπα Στάθης φέρνει στο πιάτο μας φρέσκιες σαλάτες, με πλούσια γεύση και βιταμίνες για να τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα της εβδομάδας. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας, βάζοντας στο καθημερινό σας πρόγραμμα τις φρέσκιες σαλάτες Μπάρμπα Στάθης για να δώσετε στον οργανισμό σας όλα τα οφέλη των φρέσκων λαχανικών.

Διαλέξτε ανάμεσα σε 13 διαφορετικές σαλάτες την αγαπημένη σας ή συνδυάστε τις και φτιάξτε μια νέα. Τώρα έχετε την τέλεια βάση για να αυτοσχεδιάζετε, προσθέτοντας τα υλικά της επιλογής σας.

Ο Μπάρμπα Στάθης βάζει τη φρεσκάδα και εσείς τη φαντασία. Δώστε όνομα στη δημιουργία σας και απολαύστε ένα γευστικό πιάτο, γεμάτο πολύτιμα, θρεπτικά συστατικά, φτιαγμένο από εσάς σε λίγα μόλις λεπτά. Τόσο εύκολα, εσείς γεμίζετε ενέργεια και η ημέρα σας, καλή διάθεση.

Τρώμε σαλάτες, μας κάνει καλό!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα