1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Αυτό το σαββατοκύριακο φτιάχνουμε το πρώτο σπιτικό παγωτό της σεζόν


Οι πρώτες γερές ζέστες ήρθαν και μαζί ήρθε και η ώρα να φτιάξουμε το πρώτο σπιτικό παγωτό για το καλοκαίρι. Την αγαπημένη λιχουδιά όλων αυτή την εποχή. Ειδικά, το παγωτό σοκολάτα!

Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε την πιο εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό σοκολάτα, μόνο με τρία υλικά, χωρίς μηχανή, χωρίς πολύ χτύπημα!

Υλικά:

  • 150ml ζαχαρούχο γάλα
  • 240ml κρέμα γάλακτος
  • κακάο

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ρίχνετε το γάλα και στη συνέχεια προσθέτετε 3 κουταλιές κακάο. Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά και προσθέτετε άλλες 4 κουταλιές κακάο. Συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι το μείγμα να γίνει αρκετά πηχτό.

Με το μίξερ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει αρκετά. Με το σύρμα προσθέτετε λίγη κρέμα στο μείγμα του κακάου και ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να μην είναι τόσο σφιχτό. Έπειτα, ρίξτε το σοκολατένιο μείγμα στην κρέμα και ανακατέψτε πολύ καλά, αλλά με προσοχή για να μην διαλύεται η κρέμα!

Ουσιαστικά, “κυκλωνετε” την σοκολάτα μέσα στην κρέμα! Μεταφέρετε το μείγμα στο δοχείο που θέλετε, σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο για περίπου 6 ώρες!

Όταν θα είναι έτοιμο συνοδέψτε με σιρόπι σοκολάτας! Του ταιριάζει πολυ!

Διαβάστε επίσης

Μπανάνες γεμιστές με σοκολάτα και μπισκότο – Το σνακ που θα λατρέψεις

Το μυστικό για να καραμελώσετε τα κρεμμύδια για τέλεια σπιτικά burgers

Κοτόπουλο με κάρυ και ρύζι – Το φαγητό της βιασύνης!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα