1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Αυτό το γευστικό smoothie θα σας χαρίσει όση ενέργεια σάς λείπει!


Ένα smoothie εξαιρετικά γευστικό, το οποίο εκτός από την υπέροχη γεύση του θα σας χαρίσει πολλή ενέργεια είναι αυτό με μπανάνα, passion fruit και αμύγδαλο.

Καταρχάς δύο μπανάνες παρέχουν τόση ενέργεια ώστε να ακολουθήσετε μια έντονη 90λεπτη προπόνηση. Επίσης, τα αμύγδαλα βοηθούν στην σταθεροποίηση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. Αν, μάλιστα, τα καταναλώνουμε νωρίς το πρωί η επίδρασή τους κρατά για όλη την μέρα. Από την άλλη τα passion fruit περιέχουν ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Β3, βιταμίνη Β2, νάτριο, βιταμίνη Α και C, ενώ συμβάλλουν και στην μείωση της αρτηριακής πίεσης!

Υλικά:

1 μεγάλη ώριμη μπανάνα

500ml γάλα αμυγδάλου

4 ώριμα passion fruit

1 κουταλάκι άρωμα αμυγδάλου (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Καθαρίζετε την μπανάνα και την τοποθετείτε μέσα στο μπλέντερ μαζί με το γάλα και το άρωμα αμυγδάλου (αν χρησιμοποιήσετε). Κόβετε τα passion fruit στη μέση και ρίχνετε τον περισσότερο πολτό τους στο μπλέντερ. Ανακατεύετε μέχρι όλα τα υλικά να ομογενοποιηθούν καλά και σερβίρετε σε μεγάλα ποτήρια με πάγο!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα