1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα είναι όλα όσα δεν θέλουν οι άντρες να δουν στις μέλλουσες συζύγους τους


Υπάρχουν κάποια πράγματα που κανένας άντρας δεν θέλει να δει να συμβαίνει στη σχέση του και ειδικά σε μια σχέση που οδεύει προς τον γάμο.

#1. Δραματικές καταστάσεις μπροστά σε δικούς τους ανθρώπους
Ένα πράγμα που οι άντρες δεν αντέχουν είναι να τους κάνουν σκηνή οι αγαπημένες τους και ειδικά μπροστά σε φίλους τους. Καλύτερα να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μιλήσετε όταν βρεθείτε οι δυο σας.

#2. To να δείχνεις ότι δεν απολαμβάνεις το σεξ
Όλοι άντρες θέλουν να νιώθουν πως ικανοποιούν τις συντρόφους τους στο συγκεκριμένο θέμα. Αν δεν νιώθεις ικανοποιημένη τότε προσπάθησε να βρείτε σιγά σιγά τις ισορροπίες σας στο συγκεκριμένο θέμα ώστε να το απολαμβάνετε και οι δύο πεισσότερο.

#3. Το να σταματήσει να υπάρχει ρομαντισμός στη σχέση σας
Μπορεί να το παίζουν σκληροί αλλά κατά βάθος όλοι θέλουν μια σύντροφο που να τους αγκαλιάζει και να το εννοεί, να τους φιλάει τρυφερά και να τους κάνει εκπλήξεις.

#4. Το να τους πεις ψέματα
Πολλοί άντρες έχουν ανασφάλειες στις σχέσεις τους γιατί φοβούνται πως η αγαπημένη τους θα τους πει ψέματα. Αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους μόνο προς όφελός σου θα είναι καθώς η σχέση σας θα πατάει σε πιο γερά θεμέλια.

#5. Το να μην τους αφήνεις που και που στην ησυχία τους
Οι γυναίκες είμαστε σε γενικές γραμμές πιο κοινωνικά όντα και μας αρέσει να μιλάμε περισσότερο από όσο αρέσει στους καλούς μας. Εκείνοι όμως θέλουν να μπορείς να καταλάβεις πότε θέλουν να τους αφήσεις λιγάκι ήσυχους και πότε θέλουν έναν δικό τους άνθρωπο στο πλευρό τους.

#6. Το να μην τους μαγειρεύεις ποτέ
Φυσικά και δεν είναι υποχρέωσή σου να τους μαγειρεύεις αλλά είναι σημαντικό για αυτούς να νιώθουν ότι υπάρχει κάποιος που τους φροντίζει.

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα