1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

ΑΥΤΑ είναι τα είδη του έρωτα: Ποιο είδος σου ταιριάζει περισσότερο;


Υπάρχουν 6 είδη έρωτα, σύμφωνα με τους ειδικούς και παρακάτω θα διαβάσεις τα χαρακτηριστικά τους. Ποιο θεωρείς πως ταιριάζει καλύτερα σε εσένα;

#1. Eros
Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία τότε σημαίνει πως σου αρέσουν οι πιο ρομαντικές σχέσεις και γενικά πιστεύεις πολύ στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Είσαι πολύ ρομαντικός τύπος και λατρεύεις τις εκπλήξεις αλλά και να περνάς άπειρο χρόνο με τον αγαπημένο σου.

#2. Ludus
Η συγκεκριμένη λέξη έχει λατινική βάση και σημαίνει «παιχνίδι». Όσοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία βλέπουν τον έρωτα ως ένα παιχνίδι στο οποίο προσπαθούν πάση θυσία να κερδίσουν.

#3. Storge
Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει όλους εσάς που ψάχνετε τον έρωτα που δημιουργείται μέσα από φιλικές σχέσεις. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να φτιάχνουν ισχυρές φιλικές σχέσεις πριν προχωρήσουν σε μια ερωτική σχέση γιατί θέλουν ο έρωτάς τους να είναι και…φίλος τους.

#4. Μania
Εδώ ανήκουν όλοι αυτοί που παθαίνουν ψύχωση με το άλλο τους μισό και φτάνουν σε ένα σημείο που νιώθουν πως δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τους αγαπημένους τους.

#5. Pragma
Πρόκειται για σχέσεις που βασίζονται στην πρακτικότητα. Όσοι από εσάς πιστεύετε σε αυτόν τον τύπο έρωτα, θα προσπαθήσετε να βρείτε το άλλο σας μισό χρησιμοποιώντας τη λογική και όχι τόσο το συναίσθημα. Σας νοιάζει κυρίως ποιος θα σας φροντίσει σε όλους τους τομείς και όχι ποιος θα σας αγαπάει με όλη του την ψυχή.

#6. Agape
Τέλος, υπάρχει και η κατηγορία του έρωτα Agape που αφορά όσους θέλουν να δίνουν αγάπη στους γύρω τους χωρίς να περιμένουν απαραίτητα να πάρουν πίσω την ίδια ακριβώς ποσότητα αγάπης.

Διαβάστε ακόμα: Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πεις στον σύζυγό σου αν θέλεις να παραμείνετε μαζί για πάντα

Οι πιο ωραίες παραδόσεις που μπορείς να ξεκινήσεις κι εσύ με τον σύντροφό σου στις γιορτές

5 σημάδια που δείχνουν πως η σχέση σου είναι σοβαρή και θα οδηγηθεί…στην εκκλησία πολύ σύντομα!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα