1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Αυτή είναι η συνταγή για τα «θανατηφόρα» μπισκοτάκια


Το Squid Game είναι η νέα τηλεοπτική μανία σε όλο τον κόσμο. Η νοτιοκορεάτικη σειρά του Netflix είναι στην κορυφή σε πολλές χώρες, και στην Ελλάδα και όλοι συζητούν γι΄ αυτήν. Μεγάλοι αλλά και μικροί.

Το παιχνίδι με τα μπισκότα

Στο Squid Game ή στα ελληνικά Το παιχνίδι του μία από τις πιο φρικιαστικές στιγμές αποτελεί το «παιχνίδι» με τα μπισκότα ζάχαρης, τα «Dalgona» όπου οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να τα σκαλίσουν με συγκεκριμένα σχήματα χωρίς να σπάσουν, αν θέλουν να αποφύγουν τον θάνατο και να συνεχίσουν να διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο.

Τα μπισκότα αυτά είναι επίσης η απόλυτη μανία αυτή τη στιγμή και σε όλο τον κόσμο ψάχνουν να μάθουν περισσότερα, εννοείται και για τη συνταγή προκειμένου – κυρίως τα παιδιά – να κάνουν το δικό τους… squid challenge!

Τα «Dalgona» είναι δημοφιλές γλύκισμα της Νότιας Κορέας και πανεύκολα ως συνταγή, αφού χρειάζονται μόνο τρία υλικά για την παρασκευή τους:

45 γρ. ζάχαρη

18 γρ. νερό

λίγη μαγειρική σόδα

Δείτε την εκτέλεσή τους

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την ακριβή συνταγή κι εκτέλεσή τους, ώστε να τα φτιάξετε κι εσείς σε περίπτωση που σας τα ζητήσουν τα παιδιά, αν έχουν δει τη σειρά.

Είναι πανεύκολα!

Διαβάστε επίσης

Εντίθ Πιαφ: Ο έρωτας της για τον Δημήτρη Χορν και ο γάμος με Έλληνα κομμωτή

Η κορυφαία μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου αποκάλυψε ότι τη βιάζε ο πατέρας της από 11 ετών

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το εμβόλιο έξι μήνες μετά τη νόσησή της – “Δεν φοβήθηκα, δεν φοβάμαι”


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα