1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

«Αυτά είπα στον Κ.Μητσοτάκη το 2018 στο καμαρίνι μου» (BINTEO) – .


Ένα βίντεο-σοκ από εκδήλωση του 2019 έρχεται να καταρρίψει τους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πως δεν γνώριζε προσωπικά τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς ο τέως διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου δηλώνει πως το 2018 συνομιλούσε με τον κ.Μητσοτάκη στα καμαρίνια του!


Η πρώτη «εκδοχή» για τη σχέση Λιγνάδη-Μητσοτάκη παρουσιάστηκε από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό  την Πέμπτη, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το ότι ο πρωθυπουργός «δεν γνώριζε ούτε κατ’ όψη τον κ. Λιγνάδη».

Σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πλήρη άγνοια για το ποιος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς δεν τον είχε δει ποτέ, ούτε καν σε μια θεατρική παράσταση.

Η δεύτερη «εκδοχή» παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος από το βήμα της Βουλής στις 25 Φεβρουαρίου ανέφερε ότι γνώρισε το καλοκαίρι του 2020 τον ηθοποιό – σκηνοθέτη στην Επίδαυρο.

Όμως, ο ίδιος ο Δημήτρης Λιγνάδης, σε εκδήλωση το 2019 στον «Ιανό» είχε αναφερθεί σε συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στα καμαρίνια μετά από παράστασή του το 2018. 

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Η υποτιθέμενη -σύμφωνα με τον πρωθυπουργό- πρώτη συνάντηση με Λιγνάδη, στην οποία υπάρχει όμως φανερή οικειότητα και ο Κυριάκος Μητσοτάκη τον αποκαλεί «Δημήτρη».

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα