1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Αυτά είναι τα 4 sex tricks που ξετρελαίνουν όλους τους άντρες!


Μια γυναίκα μπορεί εύκολα να ξετρελάνει έναν άντρα ειδικά αν γνωρίζει μερικά έξυπνα sex tricks. Δες παρακάτω τα 5 πράγματα που μπορείς αν κάνεις με το στόμα σου και θα τον ανάψουν στο δευτερόλεπτο.

#Παίξε με τα αυτιά του
Γλύψε ελαφρώς τα αυτιά του συντρόφου σου δαγκώνοντας στο τέλος την άκρη. Ψυθίρισέ του κάτι στο αυτί σχετικά με το τι θα ακολουθήσει και αυτό ήταν! Τον έχεις ήδη κερδίσει…

#Γλύψε τα δάχτυλά του
Ό,τι του κάνεις στα δάχτυλά του αυτός θα φαντάζεται ότι θα του τα κάνεις αργότερα και σε άλλα σημεία του σώματός του. Γι’αυτό φρόντισε να παίξεις καλά! Θα σε επιβραβεύσει για τον κόπο σου σίγουρα!

#Δάγκωσε ελαφρώς το πάνω μέρος των χειλιών του
Ειδικοί σεξολόγοι αναφέρουν πως αυτό το σημείο ξετρελαίνει τους άντρες και τους αρέσει να ασχολείσαι με αυτό. Δοκίμασέ το λοιπόν και στείλ’τον σιγά σιγά στον έβδομο ουρανό.

#Παίξε με τη θερμοκρασία
Στο σεξ η θερμοκρασία παίζει σπουδαίο ρόλο. Χρησιμοποίησε ένα παγωμένο ποτήρι για να τον ακουμπήσεις ανάμεσα στους μοιρούς και στη συνέχεια δώστου μερικά ζεστά και τρυφερά φιλάκια.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά τα 4 λαθάκια που κάνεις και ίσως καταστρέψουν τον γάμο σου στο μέλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα