1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

ΑΣΤΡΑ | Τα πιο χειριστικά ζώδια


Όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί να φερθούν σκάρτα. Όλοι κάποια στιγμή θα εκμεταλλευτούν καταστάσεις για να κερδίσουν αυτό που θέλουν – άλλοι όσο πιο ανώδυνα μπορούν, άλλοι χωρίς να νοιάζονται ούτε για συνέπειες, ούτε για το ποιους πληγώνουν. Και – προφανώς – το ζώδιό σου παίζει μεγάλο ρόλο στο πώς… εκφράζεται αυτή η κακία σου.

Και εμείς, επειδή δεν θέλουμε να σε δούμε να πέφτεις στα πατώματα εξαιτίας ενός χειριστικού ατόμου που σε έβαλε στο στόχαστρο, σου φτιάξαμε μια πολύ χρήσιμη και περιεκτική λίστα. Για να ξέρεις και να λάβεις τα μέτρα σου.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι δεν διστάζουν να πουν ψέματα για να καταφέρουν αυτό που θέλουν. Είναι πολύ καλοί στο να δικαιολογούν τα ψέματά τους, να σου πουλάνε επιχειρήματα και στο τέλος να σε κάνουν να πιστεύεις ότι έχουν δίκιο.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί λατρεύουν να έχουν τους ανθρώπους υποχείριά τους, και για να το καταφέρουν αυτό θα σε κάνουν να πιστεύεις ότι δεν πρόκειται πουθενά να βρεις καλύτερα. Α, και ότι αν τους πας κόντρα, επίσης δεν θα βρεις πουθενά και χειρότερα.

Αιγόκερως
Αν θέλει κάτι και κάποιος στέκεται εμπόδιο στο να το αποκτήσει, αυτός ο άνθρωπος σιγά-σιγά θα αρχίσει να νιώθει ηλίθιος. Επειδή ο Αιγόκερως θα εξαπολύσει συστηματική επίθεση στο IQ του, μέχρι να τον πείσει.

Λέων
Οι Λέοντες δεν κάνουν άσχημα πράγματα. Δηλαδή, τα κάνουν και μετά κάνουν την πάπια τόσο πειστικά, που αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν φαντάσματα στο σπίτι. Είναι το πιο εύκολο πράγμα για έναν Λέοντα να πεταρίσει τα βλέφαρά του και να σε πείσει ότι είναι αθώος.

Ιχθείς
Αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους, σε τέτοιο βαθμό που θα καταλήξεις να αναλαμβάνεις την ευθύνη εσύ – επειδή ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να την αναλάβει. Αποστολή (του Ιχθύος) εξετελέσθη.

Ζυγός
Ο Ζυγός συνήθως θα φερθεί άσχημα για λόγους… τεμπελιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να το κάνει καλά. Η στρατηγική του είναι παρόμοια με του Λέοντα: Το παίζει χαζούλης. Ότι δεν καταλαβαίνει, ότι δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και πού να πάει και, βασικά, μπορείς να τον βοηθήσεις;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα