1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

ΑΣΤΡΑ | Τα πιο εμμονικά ζώδια


Εμμονές… Όλοι τις έχουμε, όλους μας πιάνουν και δεν είναι ντροπή. Ντροπή, βέβαια, είναι να τις αφήνουμε να μας επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό, που η μέρα μας να περιστρέφεται γύρω τους. Δηλαδή, αν δε μπορείς να βγάλεις δουλειά επειδή κοιτάς κάθε δυο λεπτά το κινητό σου, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ή, εναλλακτικά, αυτή είναι η φάση σου, αν είσαι Σκορπιός.

Σκορπιός
Ναι, είναι πρώτος στη λίστα. Προφανώς. Οι Σκορπιοί δεν γνωρίζουν τι σημαίνει όρια όταν μια ιδέα έχει κάνει κατάληψη στο νου τους. Θα ανοίξουν κινητά, θα διαβάσουν μηνύματα, θα σε ακολουθήσουν και θα σε παρακολουθούν πίσω από μια κωμικά μεγάλη εφημερίδα.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι εμμονικοί. Απλά και ξεκάθαρα. Θα το κάνουν με τον πιο χαριτωμένο τρόπο που έχεις δει ποτέ, και είναι εύκολο να το μπερδέψεις για υπερβολική αγάπη. Και οι ίδιοι οι Καρκίνοι το μπερδεύουν μερικές φορές.

Ταύρος
Εδώ δεν έχουμε έναν άνθρωπο που ακολουθεί τυφλά τα συναισθήματά του, αλλά έχουμε έναν άνθρωπο που δεν αλλάζει ποτέ γνώμη και δεν ξέρει να τα παρατά. Βάζει τα χέρια στα αυτιά, κάνει λαλαλαλαλα και προχωρά.

Ιχθείς
Ελεύθερο πνεύμα, τόσο ελεύθερο που μερικές φορές ταξιδεύει σε παράλληλα σύμπαντα. Επιστρέφοντας, φέρνει ιδέες που το άτομο πιστεύει ότι είναι αληθινές. Δυστυχώς για τους Ιχθείς, δεν έχει ανακαλυφθεί η διασυμπαντική μετακίνηση.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι εμμονικοί με την ιδέα ότι δε μπορούν να μείνουν μόνοι τους. Ή με την ιδέα ότι θα μείνουν μόνοι τους. Ή με την ιδέα ότι σε ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους θα νιώθουν πιο μόνοι από ποτέ. Οι Ζυγοί είναι περισσότερο από κάθε τι εμμονικοί με τον εαυτό τους.

Κριός
Πολύ παθιασμένο ζώδιο, αλλά με μικρή διάρκεια προσοχής. Συνεπώς, οι εμμονές τους μπορεί να αγγίξουν επίπεδα Σκορπιού κάποιες φορές, αλλά ποτέ για πάνω από μια βδομάδα. Με το που περάσει αυτό, όλα επιστρέφουν στο κανονικό.

Λέων
Οι Λέοντες έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση, ή έτσι τουλάχιστον θέλουν να πιστεύεις. Η μόνη αληθινλη εμμονή τους έχει να κάνει με το πώς φαίνονται και είναι, αλλά σπάνια θα ζητήσουν φωναχτά επιβεβαίωση, επειδή αυτό θα τους χαλούσε την εικόνα.

Παρθένος
Οι Παρθένοι έχουν επιμονή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνονται εύκολα να γίνουν έρμαιο των εμμονών τους. Η δουλειά για έναν στόχο τους ικανοποιεί περισσότερο από το να σκέφτονται απλώς τον στόχο.

Αιγόκερως
Υπεύθυνα άτομα, που λατρεύουν την δομή και την τάξη. Οι εμμονές απλώς δεν είναι στη φύση τους. Ακόμα και αν παθιαστούν με κάτι, θα παραμείνουν ψύχραιμοι και θα ζυγίσουν την κατάσταση.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι βρίσκουν την όλη ιδέα της εμμονής σούπερ βαρετή. Αν κάτι δεν δουλεύει, σταματούν να ασχολούνται και προχωρούν παρακάτω με όσο λιγότερο δράμα γίνεται. Ή, τουλάχιστον, όσο λιγότερο δράμα για εκείνους.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι απεχθάνονται τις πολύ συναισθηματικές φάσεις, και αποφεύγουν τις υπερβολές. Αυτό σημαίνει πως μόλις νιώθουν την εμμονή να έρχεται, την σκοτώνουν πριν καν προλάβει να πιάσει ρίζες.

Τοξότης
Οι Τοξότες δεν υποφέρουν από εμμονές για τον απλούστατο λόγο πως όταν θέλουν κάτι, πάνε να το πάρουν. Αλλιώς, τα γράφουν όλα στα παλιά τους τα παπούτσια. Δεν πρόκειται να αγχωθούν για κανέναν.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα