1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΑΣΕΠ 6Κ/2020 , Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ : Αιτήσεις

ΑΣΕΠ 6Κ/2020 , Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ : Αιτήσεις – Οι διορθώσεις στην προκήρυξη.

Ειδήσεις: Σε τροποποίηση της προκήρυξης 6Κ/2020 που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, προχώρησε το ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ειδικότερα:
Στην τροποποίηση περιλαμβάνεται η παράταση που δόθηκε για τις αιτήσεις σχετικά με τις θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ:

Ολα τα ΝΕΑ για τις συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα ΕΔΩ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία έχει ως ακολούθως:

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει στις 7 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Αντικαθίσταται στο ορθό:
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία έχει ως ακολούθως:

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει στις 7 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Επίσης προχωράει στις παρακάτω ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ
Διόρθωση σφαλμάτων στην υπ’ αρ . 12369/4-8-2020 προκήρυξη πρόσληψης ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού για την κάλυψη αναγκών στις Σχολές Ξεναγών Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Κρήτης και Ρόδου του Υπουργείου Τουρισμού για την εκπαιδευτική περίοδο 2020-2021 του Υπουργού Τουρισμού που δημοσιεύθηκε στο ΑΣΕΠ 31/2020, γίνονται οι ακόλουθες διορθώσεις:

Α) Στη σελίδα 813, αφαιρείται το νούμερο 4. Μία (1) θέση ωρομίσθιου εκπαιδευτικού Ιστορίας Νέου Ελληνισμού, με διδασκόμενα μαθήματα «Ιστορία και τέχνη λατινικών κυριαρχιών και οθωμανικής κυριαρχίας» από τις ειδικότητες του εκπαιδευτικού προσωπικού Β΄ εκπαιδευτικού έτους Σχολής Ξεναγών Θεσσαλονίκης [ΠΕ] (άτομα 7).

Β) Στη σελίδα 814, διορθώνεται:

το εσφαλμένο:

«Β. ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΧΟΛΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», στο ορθό: «Β. ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΧΟΛΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ».

Γ) Στη σελίδα 814, στο κεφάλαιο Ζ, παρ. 3 διορθώνεται το εσφαλμένο:
«ΙΕΚ Ηρακλείου (Πρώην Ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ ΗΛΙΟΣ», 71500 Κοκκίνη Χάνι Κρήτης, τηλ. 2810- 761580)», στο ορθό: «ΙΕΚ Ηρακλείου (Πρώην Ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ ΗΛΙΟΣ», 71500 Κοκκίνη Χάνι Κρήτης, τηλ. 2810-761363)».

ΑΣΕΠ 6Κ/2020 , Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ : Αιτήσεις – Τι ισχύει.

Άνοιξαν οι αιτήσεις στην ΗΔΙΚΑ για το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Έτσι, πλέον, όλοι μπορούν να κάνουν αίτηση, καθώς έγινε η εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων για το 2019, αναφέρει το cnn.gr.

Οι αιτήσεις Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ – ΚΟΤ και του Μητρώου Ευάλωτων Πελατών θα γίνουν βάσει της φορολογικής δήλωσης 2020 (εισοδήματα, ακίνητη περιουσία και σύνθεση νοικοκυριού 2019).

Δείτε αν είστε δικαιούχοι
Τα έξι βήματα για να μάθετε αν είστε δικαιούχοι:

1. Με την είσοδό σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να συναινέσετε στην επεξεργασία των στοιχείων που απαιτούνται (τα δικά σας, του/της συζύγου και των προστατευόμενων τέκνων σας).

2. Μετά την συναίνεσή σας, εμφανίζεται φόρμα που αναφέρει κάποια προσωπικά στοιχεία σας. Επιλέξτε για ποιο ΚΟΤ θέλετε να κάνετε αίτηση.

3. Απαραίτητη είναι η συμπλήρωση αριθμού παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης απαιτείται το e-mail και ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων.

4. Για αιτήσεις ΚΟΤ-Α απαιτείται να έχετε εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ. Δεν ισχύει πλέον η απαίτηση επικαιροποιημένης αίτησης ΚΕΑ το τελευταίο δίμηνο. Αρκεί να υπάρχει ενεργή εγκεκριμένη αίτηση. Για ΚΟΤ-Α δεν απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων γιατί έχει δοθεί στο ΚΕΑ.

Για αιτήσεις ΚΟΤ-Β ή ένταξης στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών, σε περίπτωση που το νοικοκυριό σας έχει και ενήλικα φιλοξενούμενα μέλη, για να δείτε αν πληρείτε τα κριτήρια απαιτείται η συγκατάθεση των φιλοξενούμενων ατόμων μέσω των κωδικών τους Taxisnet για την προσπέλαση των στοιχείων τους από την ΑΑΔΕ. Αν για κάποιο άτομο απαιτείται συναίνεση αναφέρεται ευκρινώς.

5. Εφόσον έχουν δοθεί όλες οι τυχόν απαιτούμενες συναινέσεις των ενήλικων μελών του νοικοκυριού σας, και έχουν συμπληρωθεί όλα τα απαιτούμενα πεδία, εμφανίζεται η πληροφορία αναφορικά με το εάν πληρείτε τα κριτήρια ή όχι.

6. Για να καταστείτε δικαιούχος του Κοινωνικού Τιμολογίου ΔΕΗ πρέπει να πατήσετε το κουμπί [Υποβολή Αίτησης]. Εάν πληρείτε τα κριτήρια του ΚΟΤ, εμφανίζεται και το όριο τετραμηνιαίας κατανάλωσης για τιμολόγηση με το ΚΟΤ που αιτηθήκατε. Στην αντίθετη περίπτωση, εμφανίζονται οι λόγοι απόρριψης αναλυτικά.

Μάθε τα τελευταία ΝΕΑ για τα αναδρομικά στις συντάξεις ΟΑΕΕ, ΝΑΤ , ΟΓΑ , ΟΑΕΔ επιδόματα

ΟΑΕΔ εποχικό επίδομα , 534 ευρώ , Επιστρεπτέα προκαταβολή : Τα τελευταία ΝΕΑ

Υπολογισμός αναδρομικών για συντάξεις ΙΚΑ , ΟΑΕΕ , ΝΑΤ , ΑΜΕΑ – ΚΕΑ πληρωμή , ΟΠΕΚΕΠΕ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα