1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ , επίδομα θέρμανσης : Όλα τα ΝΕΑ

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ , επίδομα θέρμανσης : Όλα τα ΝΕΑ  – Ποιες προκηρύξεις επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με το έγγραφο οι προκηρύξεις που επεξεργάζεται αυτή την στιγμή το ΑΣΕΠ είναι οι εξής:

– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της ΗΔΙΚΑ Α.Ε. για την πλήρωση 7 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την πλήρωση 3 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την πλήρωση 3 θέσεων ΠΕ κατηγορίας και της ΔΕΔΔΗΕ για την πλήρωση 1 θέσης Ιατρού Εργασίας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά για την πλήρωση 8 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του Συνηγόρου του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας.

– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του ΕΚΑΠΤΥ Α.Ε. για την πλήρωση 6 θέσεων ΕΕΠ, της ΕΛΣΤΑΤ για την πλήρωση 6 θέσεων ΕΕΠ και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την πλήρωση 4 θέσεων ΕΕΠ.

– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ. Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 33 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς: 10 θέσεων στο «ΑΘΗΝΑ» Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης, 10 θέσεων στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, 13 θέσεων στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

Όλα τα νέα για τον ΑΣΕΠ στο tilegrafimanews.gr

– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και Δε κατηγορίας, της Γ. Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την πλήρωση 1 θέσεων ΠΕ Μουσειολόγων, του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την πλήρωση 2 θέσεων ΔΕ κατηγορίας, του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Υπουργείου Εξωτερικών για την πλήρωση 23 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.

– Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την πλήρωση 14 θέσεων ΕΕΠ, του Συνήγορου του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την πλήρωση 7 θέσεων ΕΕΠ.

– Επεξεργασία σχεδίου προκηρύξεων για τις οδικές συγκοινωνίες ΟΣΥ Α.Ε. για την πλήρωση 423 θέσεων ΔΕ κατηγορίας και για τις σταθερές συγκοινωνίες ΣΤΑΣΥ Α.Ε. για την πλήρωση 186 θέσεων ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

Προκήρυξη της ΑΕΠΠ για πρόσληψη 11 μελών της Αρχής. Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών από 5-11-2020 έως και 20-11-2020.

– Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, κλάδων ΠΕ 60, ΠΕ 70 και ΠΕ 73 και Δευτεροβάθμιας κλάδου ΠΕ 79 Γενικής Εκπαίδευσης καθώς και ανά μουσική εκπαίδευση, κατηγορίας Π.Ε. (1ΓΕ/2019). Εξέταση ενστάσεων για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΠΕ. (2ΓΕ/2019). Ταξινόμηση, επεξεργασία ενστάσεων.

– Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση υποψηφίων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενική Εκπαίδευσης κατηγορίας ΤΕ (1ΓΤ/2020) (ΦΕΚ 3/7.2.2020). Ταξινόμηση, επεξεργασία ενστάσεων.

– Προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΔΕ (2ΓΔ/2020) (ΦΕΚ 2/5.2.2020). Ταξινόμηση, επεξεργασία ενστάσεων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 79 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας. (1Κ/2020) (ΦΕΚ 8/10.3.2020). Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων των κατηγοριών ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.

Προκήρυξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας (3Κ/2020). Παραλαβή αιτήσεων και δικαιολογητικών.

Προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού. (Βοήθεια στο σπίτι)-(4Κ/2020)-(ΦΕΚ 15/18.5.2020). Επεξεργασία αιτήσεων προκειμένου να προσδιοριστεί ο αριθμός των υποψηφίων που θα κληθούν για υποβολή δικαιολογητικών.

Προκήρυξη του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας ΑΕ (ΙΦΕΤ) για την πλήρωση 26 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΥΕ κατηγορίας και της Τράπεζας Ελλάδος για την πλήρωση 6 θέσεων ΔΕ κατηγορίας. (5Κ/2020) ( ΦΕΚ 29/6-8-2020). Ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων.

– Προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας για την πλήρωση 1209 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας. (6Κ/2020) (ΦΕΚ 28/6-8-2020). Ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων.

– Προκήρυξη του Εθνικού Τυπογραφείου για την πλήρωση 22 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας. (7Κ/2020). Ηλεκτρονική επεξεργασία αιτήσεων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 4 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου ΤΕ κατηγορίας στη Βουλή των Ελλήνων (1Κ/2019). Προετοιμασία διενέργειας της πρακτικής δοκιμασίας.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 658 θέσεων ΠΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε φορείς του Υπουργείου Υγείας (2Κ/2019). Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων κατηγοριών ΠΕ, ΔΕ και ΥΕ..

– Προκήρυξη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την πλήρωση 28 θέσεων ΔΕ κατηγορίας του κλάδου Τελωνειακών (6Κ/2019) (ΦΕΚ 37/4-10-2019). Αυτεπάγγελτος και κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την πλήρωση 317 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας. (7Κ/2019). Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

– Προκήρυξη για την πλήρωση 557 θέσεων ΔΕ του Υπουργείου Δικαιοσύνης (6Κ/2018) (ΦΕΚ 17/22-5-2018). Προετοιμασία της πρακτικής δοκιμασίας κλάδων/ειδικοτήτων ΔΕ προσωπικού εξωτερικής φρούρησης και ΔΕ φύλαξης.

Προκήρυξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία, της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ελεγκτή Ιατρού και της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για την πλήρωση 10 θέσεων ΕΕΠ. (ΦΕΚ 14/12.5.2020) (1Ε/2020). Επεξεργασία αιτήσεων.

Προκήρυξη της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) για 1 θέσης ΕΕΠ Φαρμακοποιών και 9 θέσεων ΕΕΠ Νομικής. (2Ε/2020). (ΦΕΚ 24/20-7-2020). Επεξεργασία αιτήσεων.

Προκήρυξη για την πλήρωση 6 θέσεων ΕΕΠ του Υπουργείου Υγείας στο Κέντρο Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΕΤΕΚΝΥ) (2Ε/2019). Για τα γνωστικά αντικείμενα Διοικητικού Οικονομικού και Οικονομικού συνεχίζεται η επεξεργασία αιτήσεων.

Το επίδομα θέρμανσης θα δοθεί φέτος τον Δεκέμβριο όχι μόνον σε όσους καταναλώνουν πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά και σε όσους χρησιμοποιούν φυσικό αέριο ή υγραέριο.

Συγκεκριμένα, η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης θα γίνει το Δεκέμβριο και συνολικά αναμένεται να καταβληθούν 95 εκατ. ευρώ -ποσό αυξημένο κατά 10% σε σχέση με το αρχικά προϋπολογισμένο.

Για την καταβολή του επιδόματος τα νοικοκυριά θα πρέπει να υποβάλλουν σε ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ τιμολόγια αγοράς καυσίμων αξίας τουλάχιστον διπλάσιας του επιδόματος που δικαιούνται, με τις δαπάνες να μπορούν να πιστοποιηθούν έως τον Απρίλιο 2021, σημειώνει το cnn.gr.

Αν και τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια θα παραμείνουν αμετάβλητα σε σχέση με πέρυσι, το ύψος του επιδόματος θα κυμαίνεται από 80 ευρώ έως 600 ευρώ, όταν σήμερα το μέγιστο είναι τα 350 ευρώ. Στη βάση αυτή το συνολικό κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης εκτιμάται πως θα αυξηθεί από τα 84 εκατ. ευρώ σε πάνω από 95 εκατ. ευρώ. Το επίδομα θα καταβληθεί σε όλους έως το τέλος Δεκεμβρίου.

Για να γίνει πιο δίκαιη η καταβολή του επιδόματος η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών χώρισε τις περιοχές ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σε 200.000 τετραγωνάκια 750Χ750 μέτρα). Η λογική είναι πως το ύψος του επιδόματος θα υπολογίζεται με βάση το πόσες ημέρες του χρόνου η θερμοκρασία μιας περιοχής υποχωρεί κάτω από τους 15,5 βαθμούς κελσίου.

Έτσι, προέκυψαν ζώνες και συντελεστές, με τους οποίους θα πολλαπλασιάζεται το επίδομα και θα προκύπτει το επίδομα που δικαιούται το κάθε νοικοκυριό. Ενδεικτικά στην Κρήτη όπου με το παλαιό σύστημα υπήρχε μόνο ένας συντελεστής πλέον οι συντελεστές αυξάνονται και θα κυμαίνονται από 0,25 έως και 0,6 μόνο στο νόμο Ρεθύμνου.

Ειδικά για την καύση ξύλων και πέλετ η επιδότηση θα περιοριστεί σε ορεινούς οικισμούς με λιγότερους από 2.500 κατοίκους, ώστε να μην υπάρχουν περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Το επίδομα δικαιούνται φυσικά πρόσωπα για τα ακίνητα που χρησιμοποιούν ως κύρια κατοικία κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, είτε αυτά μισθώνονται είτε είναι δωρεάν παραχωρούμενα ή ιδιοκατοικούνται, με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια ως εξής:

Άγαμοι φορολογούμενοι οι οποίοι κατά το προηγούμενο έτος είχαν ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ και κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 100.000 ευρώ.

Έγγαμοι φορολογούμενοι, καθώς και φορολογούμενοι που είναι μέρη συμφώνων συμβίωσης οι οποίοι είχαν ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ. Το εισοδηματικό όριο των 20.000 ευρώ θα προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.

Μονογονεϊκές οικογένειες με ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 22.000 ευρώ που κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ. Το εισοδηματικό όριο των 22.000 ευρώ θα προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο μετά το πρώτο.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα