1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού 2021 – Ενστάσεις – ΟΑΕΔ προγράμματα

αποτελέσματα-κοινωνικού-τουρισμού-2021-8211

Αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού 2021 – Ενστάσεις – ΟΑΕΔ προγράμματα – Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες.

Ειδήσεις: Την Τετάρτη, 14 Ιουλίου, αναρτήθηκαν από τον ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων – Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων, καθώς και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022.

Τους πίνακες θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos. Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων αφορούν 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού.

Δικαιούχοι και πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Πέμπτη, 15 Ιουλίου και ώρα 08:00 μέχρι και το Σάββατο, 17 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους κωδικούς του TAXISnet ή τους κωδικούς ΟΑΕΔ, μέσω της διαδικτυακής πύλης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ στη διεύθυνση: http://www.oaed.gr/e-yperesies


Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να:

  • έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα
  • αναφέρουν τον λόγο της ένστασης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί) και
  • τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Οι πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά των ισχυρισμών τους.

Δεν θα εξετάζονται ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

Αλλαγές στους ωφελούμενους περιλαμβάνει η τροποποίηση του Ειδικού Προγράμματος ενίσχυσης εργοδοτών για την πρόσληψη 2.000 ανέργων Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ), Απεξαρτη-μένων από εξαρτησιογόνες ουσίες, Αποφυλακισμένων, Νεαρών Παραβατικών Ατόμων ή Νεαρών Ατόμων που βρίσκονται σε κοινωνικό κίνδυνο, γυναικών θυμάτων έμφυλης βίας και θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας και του Προγράμματος Επιχορήγησης 50 θέσεων Εργονο-μικής Διευθέτησης του χώρου εργασίας για Άτομα με Αναπηρίες (ΑμεΑ) σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Μετά την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι επιχειρήσεις, οι φορείς και οι Οργανισμοί του Δημοσίου τομέα όπως αυτοί ορίζονται από το άρθρο 51 του ν. 1892/1990 (101 Α’) που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής- εντολή κενής θέσης- υπεύθυνη δήλωση, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr) και την αποστέλλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων (http://ait.oaed.gr/) στο ΓΕ ΕΚΟ ή ΚΠΑ2, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η έδρα της επιχείρησης/φορέα, επιλέγοντας από τη σχετική στήλη.

Σε περίπτωση που η επιχείρηση/φορέας επιθυμεί να επιχορηγηθεί για άτομα που θα απασχολήσει σε υποκατάστημά της, τότε θα υποβάλει την αίτηση στο ΓΕ ΕΚΟ ή ΚΠΑ2 στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται το υποκατάστημα της επιχείρησης όπου θα απασχοληθούν, επιλέγοντας από τη σχετική στήλη.

Tα υποκαταστήματα ή γραφεία που έχουν την έδρα τους σε χώρα μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση στο Γ.Ε. ΕΚΟ ή ΚΠΑ2 στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το υποκατάστημα ή γραφείο.

Οι επιχειρήσεις, φορείς και Οργανισμοί του Δημοσίου τομέα όπως αυτοί ορίζονται από το άρθρο 51 του ν. 1892/1990 και ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα δηλώνουν στην αίτησή τους ότι θα υποβάλουν στο αρμόδιο Γ.Ε. ΕΚΟ ή ΚΠΑ2 τις σχετικές αποφάσεις του αρμοδίου οργάνου για την έγκριση ανάληψης δέσμευσης της πίστωσης για τα έτη κατά τα οποία προτίθενται να απασχολήσουν τους ωφελούμενους και το υποβάλλουν με κάθε πρόσφορο μέσο, στη συνέχεια, ως δικαιολογητικό, εντός της προθεσμίας των τριάντα (30) ημερών για την έγκριση από την υποβολή της αίτησης, σημειώνει το dikaiologitika.gr.

Προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ 2021 : Πώς θα λάβετε το Α21 επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ

Αναδρομικά συνταξιούχων – Αλλαγές στα προγράμματα ΟΑΕΔ

Μηχανογραφικό 2021 – Βαθμολογίες πανελληνίων , ΟΑΕΔ επιδόματα : ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα