1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Αποκλειστικό! Νόμιμος κάτοχος όπλου ο Λιγνάδης! Το έβαζε στους κροτάφους των θυμάτων που απειλούσαν να τον «δώσουν». Ποιος υπέγραψε την άδεια οπλοφορίας; – .


 Αποκλειστικό ρεπορτάζ του patkiout.gr

Μια πολύ σοβαρή και απόλυτα στοιχειοθετημένη μαρτυρία που κατατέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής είναι αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι και άνοιξε τον δρόμο για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν.


Είχε όπλο και απειλούσε τα θύματά του

Πρόκειται για τη μαρτυρία μιας γυναίκας–«κλειδί» η οποία, εκτός του ότι γνώριζε πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις και επιβεβαίωσε τα καταγγελλόμενα στις ήδη υπάρχουσες μηνύσεις λύνοντας τα χέρια των δικαστικών αρχών να προχωρήσουν στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης, έκανε και μια άλλη αποκάλυψη την οποία διασταύρωσε το PatKiout.gr: Ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε στην κατοχή του όπλο με το οποίο δεν δίσταζε να απειλήσει όποιον τολμούσε να τον προειδοποιήσει πως θα τον «δώσει» στις αστυνομικές αρχές.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για τη γυναίκα που γνώριζε όσο λίγοι το σκοτεινό του πρόσωπο και η οποία γνώρισε τον ηθοποιό-σκηνοθέτη το 1999, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και φοιτούσε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης. Η εν λόγω γυναίκα γοητεύτηκε από εκείνον, τον ερωτεύτηκε και κάπως έτσι ήρθαν πολύ κοντά.

Μάλιστα, για 19 ολόκληρα χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του όπου έβλεπε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να κάνουν παρέλαση και, όπως κατέθεσε, όταν κατάλαβε τι γινόταν αντέδρασε.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα