1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ… ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ! ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ. ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΤΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ;


Πανικός έχει προκληθεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MAKELEIO.GR, στο Προεδρικό Μέγαρο μετά την πληροφορία πως υπάλληλος του κυλικείου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

Το μικρής χωρητικότητας κυλικείο που βρίσκεται στο κτίριο των διοικητικών υπηρεσιών και το οποίο είναι κλειστό τις τελευταίες μέρες λόγω του κρούσματος, απασχολεί 2-3 άτομα καθημερινά τα οποία, όπως μάθαμε από εγκυρότατη πηγή, δεν φορούσαν μάσκα, παρότι συναναστρέφονταν με δεκάδες ανθρώπους.

Τεστ στα… κρυφά!

Όπως είναι φυσικό, αμέσως σήμανε συναγερμός και με… άνωθεν εντολή, όλοι οι εργαζόμενοι στην Προεδρία της Δημοκρατίας υποβάλλονται σε τεστ με πυρετώδεις ρυθμούς και ολίγον τι στα… κλεφτά, με πρώτη και καλύτερη φυσικά την κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Όπως μπορούμε να αντιληφθούμε, το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό.

Δεν μπορεί όταν οι πολίτες τρομοκρατούνται κάθε λίγο και λιγάκι και έρχονται αντιμέτωποι με εξοντωτικά πρόστιμα, ακόμα και συλλήψεις, για τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας, το Προεδρικό Μέγαρο να είναι ξέφραγο αμπέλι και να μην τηρούνται ούτε οι στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας έναντι του covid-19.

Ε, κύριε αδέκαστε Χαρδαλιά; Τι λέτε εσείς;

 

 

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα