1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στοιχεία από ΜΜΕ των ΗΠΑ αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο COVID μπορεί να μεταδίδει τον ιό!


Το NBC News, επικαλούμενο ανώνυμους αξιωματούχους που είναι ενήμεροι για την απόφαση, ανέφερε ότι αυτή έρχεται μετά από νέα στοιχεία που δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα άτομα θα μπορούσαν να έχουν υψηλότερα επίπεδα ιού και να μολύνουν άλλους εν μέσω της αύξησης των κρουσμάτων που προκαλούνται από την παραλλαγή Δέλτα του Κορωναιού, ανέφερε το USA Today σε ένα απόσπασμα που αργότερα  διαγράφηκε από ένα άρθρο.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης από το άρθρο και ένα διαδικτυακό αρχείο του αποσπάσματος επισημαίνει τα στοιχεία που εμφανίζονται.

«Τα εμβολιασμένα άτομα θα μπορούσαν να έχουν υψηλότερα επίπεδα ιού και να μολύνουν άλλους εν μέσω της αύξησης των κρουσμάτων που προκαλούνται από την παραλλαγή Δέλτα» pic.twitter.com/xjMtOXau5c

— Τζέισον Ντ. Μέιστερ (@jason_meister) 27 Ιουλίου 2021

Η είδηση στο  USA Today  αποδίδει την πατρότητά της στο NBC News, το οποίο επιβεβαιώνει την είδηση: «Το CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) λέει ότι οι εμβολιασμένοι μπορεί να μεταδώσουν τον ιό και συνιστά μάσκες σε εσωτερικούς χώρους». *

«Ο Διευθυντής του CDC Δρ Rochelle Walensky δήλωσε ότι τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι η παραλλαγή Δέλτα, η οποία αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 80% των νέων λοιμώξεων στις ΗΠΑ, συμπεριφέρεται «εντελώς διαφορετικά» από τους προκατόχους της και θα μπορούσε να κάνει τους εμβολιασμένους ανθρώπους μολυσματικούς», σημειώνει το άρθρο.

«Οι πληροφορίες σχετικά με την παραλλαγή Δέλτα από διάφορα κράτη και άλλες χώρες δείχνουν ότι σε σπάνιες περιπτώσεις ορισμένα εμβολιασμένα άτομα που έχουν μολυνθεί από την παραλλαγή Δέλτα μετά τον εμβολιασμό μπορεί να είναι μεταδοτικά και να μεταδίδουν τον ιό σε άλλους», δήλωσε ο

Walensky ανακοινώνοντας νέες οδηγίες, οι οποίες αντιστρέφουν σύσταση του CDC το Μάη. «Αυτή η νέα ανακάλυψη είναι ανησυχητική και δυστυχώς δικαιολογεί ενημέρωση του κοινού για την σύστασή μας».

Το NBC News δημοσίευσε την αντιστροφή των οδηγιών του CDC τη Δευτέρα.

«Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνέστησαν την Τρίτη ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι να αρχίσουν να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους και πάλι σε μέρη με υψηλά ποσοστά μετάδοσης covid-19″, ανέφερε το NBC News. Η υπηρεσία συνιστά επίσης στα παιδιά να φορούν μάσκες στα σχολεία αυτό το φθινόπωρο».

 Οι εκπρόσωποι της πολιτείας του Τέξας που είχαν διαφύγει από την πολιτεία για να αποφύγουν την ψηφοφορία για νομοσχέδια εκλογικής ακεραιότητας πιστεύεται τώρα ότι έχουν μεταδώσει τον COVID σε ανώνυμους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου και σε προσωπικό της προέδρου Νάνσι Πελόσι.

Όλοι οι Δημοκρατικοί του Τέξας πιστεύεται ότι έχουν εμβολιαστεί, και κανένας από αυτούς δεν φορούσε μάσκες σε ναυλωμένα λεωφορεία ή ιδιωτικά αεροπλάνα, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν.
Ακόμη και αν υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων για την «παραλλαγή Δέλτα», δεν έχει υπάρξει συνοδευτική δραστική αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας, τα οποία εξακολουθούν να είναι κάτω από 300 συνολικά την ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχει τουλάχιστον το 69% των ενήλικων Αμερικανών που έχουν πάρει την πρώτη τους ένεση εμβολιασμού COVID.

Σημ. Μτφρ: Δηλαδή το αμερικανικό Κέντρο Υγειονομικής Προστασίας ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ όσους υστερικά κατηγορούν τους απρόθυμους να υποβληθούν σε αδοκίμαστα, πειραματικά, αναποτελεσματικά και μανιακά προπαγανδιζόμενα εμβόλια ως εγωπαθείς, ιδιοτελείς, αντικοινωνικούς (και αντι-Χριστιανούς!) διασπορείς της πανδημίας. Και τους επιστρέφει την κατηγορία… με ερωτηματικά για τα κίνητρά τους.

infognomonpolitics.gr


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα