1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Απίστευτη αστυνομική αναλγησία στα διόδια της Ελευσίνας. Γιατρός πήγαινε να χειρουργήσει ασθενή του και “έφαγε” πρόστιμο από τους μπάτσους του Χαρδαλιά γιατί οδηγούσε….mercedes!


Απίστευτη αστυνομική αναλγησία στα διόδια της Ελευσίνας.

Γιατρός που έχει το ιατρείο του στο Αγρίνιο και μετέβαινε από την Αθήνα να χειρουργήσει ασθενή του σε κλινική της πόλης,με όλα τα έγγραφα που αποδείκνυαν την επαγγελματική του ιδιότητα,οι αστυνομικοί-“μπάτσοι”της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων,του έκοψαν πρόστιμο 300€,για άσκοπη μετακίνηση.Μάλιστα ο αρχιφύλακας τροχονόμος με αυθάδεια απευθύνθηκε στον ιατρό απαξιωτικά και του αιτιολόγησε ότι όποιος οδηγεί mercedes ελέγχεται και πληρώνει πρόστιμο,γιατί έχει να πληρώσει!

Εκεί υπήρχαν και δημοσιογράφοι “ρουφιάνοι” γνωστού καναλιού για να καταγράψουν τους πολίτες που φεύγουν με νόμιμα έγγραφα για σοβαρές υποχρεώσεις τους.

Ο γιατρός,όταν ζήτησε να μιλήσει με τον προϊστάμενό του,εκείνος (ανθυπαστυνόμος στον βαθμό) αρνήθηκε να ακούσει τις αιτιάσεις του.Του ζητήθηκε να δώσει τα στοιχεία του,αλλά αρνήθηκε να τα δώσει.Τότε ο γιατρός απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ -μέσω του συνηγόρου του- καταγγέλοντας την αστυνομική αυθαιρεσία στο συμβάν.

Δεν νρέπεστε λίγο ρε κρατικοδίαιτοι και “κομματόσκυλα” της κακιάς ώρας; Αν πάθει κάτι ο ασθενής ποιος θα φταίει;;

Η κατάντια της χώρας και η οργή του κόσμου θα σας εξαφανίσει σύντομα από την πολιτική σκήνή του τόπου.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα