1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Απίστευτη έρευνα αποκαλύπτει πως τα ξεχωριστά κρεβάτια στα ζευγάρια…φέρνουν την ευτυχία!


Μια απίστευτη έρευνα ετοίμασε εταιρία στρωμάτων προκειμένου να αποδείξει ότι είναι απόλυτα υγιές να κοιμάσαι σε χωριστό κρεβάτι από τον σύντροφό σου. Σύμφωνα με την έρευνα 1 στα 6 ζευγάρια καταλήγουν να κοιμούνται χωριστά προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου τους. Το άγχος και η ένταση της καθημερινότητας φέρνει άτσαλο ύπνο, ροχαλητό αλλά και δυσκολία στο να κοιμηθούμε κάτι που μας κάνει πολλούς να αναρωτιόμαστε τι είναι καλύτερο; Να είσαι στο ίδιο κρεβάτι με τον σύντροφό σου και να κοιμάσαι άτσαλα ή να έχετε χωριστά κρεβάτια ή και κρεβατοκάμαρες και να έχετε απόλυτα υγιή ύπνο.

Ο Δρ. Neil Stanley που το 2005 συμμετείχε στην έρευνα δήλωσε: «στην πραγματικότητα, το ένα τρίτο της διαταραχής του ύπνου προκαλείται από τον σύντροφό μας. Ο αντίκτυπος αυτής της διαταραχής στην υγεία και τη σχέσης μας μπορεί να είναι τεράστιος. Ο κακός ύπνος επηρεάζει τις επιδόσεις, τις σχέσεις, αυξάνει τον κίνδυνο ατυχημάτων και, μακροπρόθεσμα, συνδέεται με την αύξηση του βάρους, τον διαβήτη τύπου 2 και την κατάθλιψη. Ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συμβιβαστούμε για χάρη ενός κοινωνικού στερεότυπου».

Μια άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2016 έδειξε πως ο άτσαλος ύπνος δημιουργεί αρκετά προβλήματα στα ζευγάρια καθώς ο εκνευρισμός όλων μας αυξάνεται όταν δεν κοιμόμαστε σωστά.

Ποια είναι η λύση που προτείνει ο γιατρός ώστε να μην αποκτήσουν κατευθείαν διαφορετικές κρεβατοκάμαρες τα ζευγάρια;

«Δύο ενήλικες θα έπρεπε να έχουν ένα κρεβάτι πλάτους τουλάχιστον 1,80 μ, ώστε να αναλογούν στον καθένα 90 εκ., όσο δηλαδή ένα μονό κρεβάτι. Αυτό θα ήταν μια καλή αρχή. Εξάλλου, ο ύπνος είναι το πιο εγωιστικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορείτε να μοιραστείτε τον ύπνο σας με κανέναν, οπότε γιατί να μοιραστείτε το κρεβάτι σας;»

Διαβάστε ακόμα: 7 χαρακτηριστικά των γυναικών που λατρεύουν οι άντρες!

9 άντρες αποκαλύπτουν με ειλικρίνεια ποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μιας γυναίκας προσέχουν

Tα ψέματα που επιτρέπεται να πεις στο πρώτο ραντεβού




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα