1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Αν συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά…μην τον αφήσεις να σου φύγει!


Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός άντρα που δείχνουν πως νιάζεται για σένα πολύ; Διάβασε παρακάτω τα βασικά στοιχεία που πρέπει να προσέξεις για να οδηγηθεί η σχέση σου…στην εκκλησία.

#1. Σου κάνει τέλεια δώρα
Δεν μιλάμε για δώρα αξίας αλλά για δώρα που σημαίνουν κάτι για εσένα. Αν τα δώρα του είναι όλα υπέροχα αυτό σημαίνει πως προσέχει όλα όσα του λες και συγκρατεί τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να σου κάνει τα πιο τέλεια δώρα και τις πιο ωραίες εκπλήξεις.

#2. Είναι προσγειωμένος
Είναι πολύ σημαντικό πράγμα για έναν άντρα να είναι προσγειωμένος και να εξελίσσεται συνεχώς. Αν ο σύντροφός σου έχει στόχους και προσπαθεί συνέχεια για αυτούς τότε θα σε βοηθήσει και εσένα να εξελιχθείς και να εμπνέεσαι από αυτόν.

#3. Είναι πολύ ώριμος
Ξέρει να βάζει τις σωστές προτεραιότητες στη ζωή του και δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ με τις επιλογές του.

#4. Eίναι υπεύθυνος
Για να προχωρήσεις μπροστά σε μια σχέση πρέπει να είσαι με κάποιον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος και ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες τους. Πώς θα το καταλάβεις αυτό; Είναι άνθρωπος που κάνει ό,τι λέει; Τότε είναι σίγουρα υπεύθυνος.

#5. Είναι ειλικρινής μαζί σου
Μπορεί να είναι κλισέ χαρακτηριστικό η ειλικρίνια αλλά είναι το πιο σημαντικό από όλα. Αν ο σύντροφός σου είναι ειλικρινής τότε θα του έχεις πολύ εμπιστοσύνη και όλα θα πάνε καλά στη σχέση σας.

#6. Έχει χιούμορ
Είναι σημαντικό να έχετε και οι δύο το ίδιο χιούμορ γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να περνάτε όμορφα μαζί. Εφόσον με αυτόν τον άνθρωπο θέλεις να περάσεις όλη σου τη ζωή καλό είναι να είναι τουλάχιστον αστείος…

Διαβάστε ακόμα: 3 πράγματα που κάθε γυναίκα χρειάζεται σε μια σχέση αλλά δεν θα τα παραδεχτεί εύκολα στον σύντροφό της

Οι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου για να δυναμώσετε τη σχέση σας

ΑΥΤΑ είναι τα είδη του έρωτα: Ποιο είδος σου ταιριάζει περισσότερο;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα