1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Αντί να ψάχνεις τον έρωτα μπορείς να κάνεις κάτι από αυτά

Κλαίγεσαι και οδύρεσαι που δεν έχεις σχέση; Βλέπεις ότι τα ζευγάρια στον περίγυρό σου το ζουν στο διαμέρισμά τους με ταινίες και πίτσες; Θα ήθελες να βρίσκεσαι στη θέση τους αλλά πιστεύεις ότι δεν σου αξίζει ο έρωτας; Δεν καταλαβαίνουμε γιατί θλίβεσαι, ενώ αντί να είσαι σε μία μίζερη σχέση, μπορείς να κάνεις όλα αυτά τα σούπερ πράγματα.

Μάθε μία ξένη γλώσσα. Είναι σέξι.

Μετακόμισε σε μία ξένη χώρα. Αν μπεις σε σχέση, δύσκολα θα σου δοθεί η ευκαιρία να πας δοκιμάσεις την τύχη σου σε μία ξένη χώρα. Έχεις σκεφτεί την περίπτωση να δουλέψεις στο Βερολίνο ή να κάνεις ένα μεταπτυχιακό στη Λισσαβόνα;

Βγάλε δίπλωμα. Έχεις δίπλωμα γι’ αυτοκίνητο; Ναι; Τότε κάνε κάτι από τα υπόλοιπα.

Το σώμα σου είναι ο ναός σου. Τα λένε και οι αμερικανοί «Your body is your temple». Άρχισε να σηκώνεις βάρη για να σηκώσεις γλουτούς/μεγαλώσεις πλάτη, ό,τι θέλεις να κάνεις εν πάση περιπτώσει.

Ταξίδεψε. Εκείνη τη φίλη σου που σου λέει να την επισκεφθείς στο Λονδίνο εδώ και τόσο καιρό, μη τη γράφεις. Τι; Δεν έχεις φίλη στο Λονδίνο; Έστω, αυτή στη Λάρισα. Αααα, δεν ξέρεις πόσο ωραία είναι η Λάρισα. 

Μάθε να παίζεις ένα όργανο. Πάντα ήθελες να μάθεις πιάνο αλλά η μαμά σου δεν προλάβαινε να σε πηγαίνει στο ωδείο; Ήρθε η ώρα.

Γράψου κάπου εθελοντής. Και πού ξέρεις; Όλο και κάποιον θα γνωρίσεις που θα σου τρώει τον ελεύθερο χρόνο.

Μάθε σερφ. Βλέπεις στο Ίνσταγκραμ τους ινφλουένσερς με τις σανίδες και τις στολές τους και ζηλεύεις, το ξέρουμε κι εμείς ζηλεύουμε λίγο. Δεν υπάρχει λόγος όμως να ζηλεύεις, ξεκίνα κι εσύ.

Πιάσε μία δεύτερη δουλειά. Αν προλαβαίνεις, κι έχεις την ψυχική διάθεση, ήρθε η ώρα να βγάλεις εκείνο το κατιτίς παραπάνω που ήθελες.

Γράψε ένα βιβλίο. Μπορεί να βγει μία μπούρδα και μισή; Πολύ πιθανό. Θα έχεις γράψει όμως ένα βιβλίο.

Γράψου στη σχολή που πάντα ήθελες. Θέλεις να γίνεις δεινός make-up artist; Γράψου σε εκείνο το ΙΕΚ. Θέλεις να κάνεις εκείνο το σεμινάριο δημιουργικής γραφής; Ήρθε η ώρα.

Κάνε σεξ. Κάνε σεξ χωρίς δεσμεύσεις, αλλά πάντα με προφυλάξεις.

Διάβασε όσα περισσότερα βιβλία μπορείς. Όταν θα έχεις σχέση το πιο πιθανό είναι ότι θα βλέπεις σειρές και ταινίες. Εκμεταλλεύσου αυτόν τον ελεύθερο χρόνο τώρα.

Μάθε το σώμα σου. Αν δεν το έχεις μάθει ήδη, ήρθε η ώρα να το εξερευνήσεις. Κι όταν κάνεις σχέση, θα έχεις και καλύτερους οργασμούς.

Μάθε να χορεύεις. Πάντα ήθελες να κάνεις φούρλες με χάρη; Ήρθε η ώρα.

Άλλαξέ το. Σαν τον Σπύρο Σούλη. Φέρε τους φίλους σου και βάψτε τον τοίχο του σαλονιού σου εκείνο το φωτεινό μαύρο που σκεφτόσουν.

Μάθε επιτέλους να μαγειρεύεις. Η Αγάπη Μαργετίδη έχει πολλές και δημιουργικές προτάσεις για να γίνεις ο σεφ της κουζίνας σου.

Κάνε λίγο διαλογισμό. Είτε αυτό θα είναι σε μορφή γιόγκα, είτε με ανάσες, τώρα μπορείς να μάθεις πώς να αποβάλεις το στρες.

Αυτά που ψάχνεις σε κάποιον, απόκτησε τα εσύ. Τι ψάχνεις στο υποθετικό ταίρι σου; Χιούμορ; Διάβασε κόμικ. Γούστο σε ταινίες; Δες ταινίες.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα