1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ακόμα περισσότερα sex toys για να δοκιμάσεις


Τι μπορεί να κάνει το καλό σεξ ακόμα καλύτερο; Η ποικιλία. Και τι μπορεί να βοηθήσει πολύ στην σεξουαλική ποικιλία; Τα sex toys. Σου προτείναμε πρόσφατα μερικά πολύ κουλ που βρήκαμε εδώ και τώρα βρήκαμε μερικά ακόμα.

Ετοιμάσου.

Ένα λουλούδι για το λουλούδι σου
Αυτό το όμορφο τριαντάφυλλο δεν μυρίζει λουλουδένια, αλλά ρουφάει την ευαίσθητη περιοχή σου ενώ εσύ κατευθύνεις την ένταση. Αλήθεια σου λέμε, είναι μικρό και τριανταφυλλένιο.

Μπάλες
Αυτές οι μπάλες μπορούν να μπουν σε οποιαδήποτε από τις δύο οπές για ώρες διασκέδασης.  Συνδέονται με ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό κορδόνι, με απαλό περίβλημα για να μην προκαλέσουν κάποιον πόνο που δεν θα ήθελες.

Και, μιλώντας για δύο οπές…
…κάποιες φορές θες να τις ικανοποιήσεις και τις δύο ταυτόχρονα. Αυτό το διπλό dildo θα πραγματοποιήσει αυτή σου την ευχή. 

Η κατσαρίδα είναι σέξι αν την επιθυμείς
Μερικές φορές θέλεις να κάθεσαι με τα χέρια και τα πόδια σου δεμένα, χωρίς να μπορείς να κουνηθείς. Για όλα υπάρχει χώρος στο κρεβάτι μας. Αυτό το σετ για να δέσεις το ταίρι σου χειροπόδαρα θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτή την φαντασίωση. 

Και κάτι αν δεν έχεις οπές, αλλά κατσαβίδι
Επειδή μερικές φορές οι κάτοχοι πέους απλώς πρέπει να το βάλουν κάπου. Και αυτό το σούπερ ρεαλιστικό ομοίωμα σού προσφέρει επιλογές για να το βάλεις. 

Μια μικρή πεταλουδίτσα
Αυτά εδώ δεν είναι κάτι σπέσιαλ, τσιμπίδες για τις ρώγες είναι, αλλά είναι σαν πεταλουδίτσες και θα ικανοποιήσουν τα πιο γκοθ ένστικτα. 

Τι είπατε, κύριε Μποντ;
Με αυτές τις χρυσές αλυσίδες να περιορίζουν τις κινήσεις του ταιριού σου, θα νιώσεις ότι έχεις τον έλεγχο. Το όλο θέμα Τζέιμς Μποντ το προτείνουμε επειδή είναι χρυσές και μας φαίνεται ότι θα ταίριαζε. Επίσης επειδή δεν είναι ωραίο να προτείνουμε BDSM με ταξική θεματική. 

Τίποτα, μόνο ένα στόμα
Αυτό μόνο αφήνει ακάλυπτο η μάσκα αυτή. Είναι σαν να βάζεις σακούλα στο κεφάλι του παρτενέρ σου, αλλά με πιο σαδομαζό αφήγημα, για να μην νιώσει κάποιος άσχημα. 

Κοίτα, daddy· χωρίς χέρια
Το strap-on σαν ιδέα δεν είναι νέο, αλλά το strap-on που δεν χρειάζεται καν να δέσεις γύρω από την μέση σου; Είναι ένα strap-on χωρίς τα straps! Για να το στερεώσεις, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βάλεις την άλλη άκρη μέσα σου. 

Όχι, δεν ακούω κάτι…
Αυτό το σέξι εσώρουχο με ενσωματωμένο δονητή είναι τόσο διακριτικό που μπορείς να το φορέσεις παντού. Στο γραφείο, στα μέσα μεταφοράς, σε δείπνο με τους γονείς σου. Η ένταση ρυθμίζεται εύκολα με τηλεκοντρόλ, ενώ ο θόρυβος είναι χαμηλός. 

Στο Berghain θα ήσουν παραντυμένος
Ένα σκληρό γιλέκο-harness από δέρμα. Λουριά που ενώνονται σε ένα δαχτυλίδι που εφαρμόζει στην βάση του πέους σου. Εξαιρετικό κράτημα όσο το πέος σου παραμένει όρθιο, και θα υποθέσουμε δεν θα το φορέσεις σε περιστάσεις που θα χρειαστεί να παραμείνεις ψύχραιμος.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα