1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Αιτήσεις online για δυο προκηρύξεις ΑΣΕΠ 1Γ/2022 και 2Κ/2022 : Μεγάλη ευκαιρία για τους ανέργους

αιτήσεις-online-για-δυο-προκηρύξεις-ασεπ-1γ-2022

Αιτήσεις online για δυο προκηρύξεις ΑΣΕΠ 1Γ/2022 και 2Κ/2022 : Μεγάλη ευκαιρία για τους ανέργους

Ειδήσεις: «Τρέχουν» οι αιτήσεις σε δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν συνολικά 1.295 μόνιμες προσλήψεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. 822 θέσεις στην ΑΑΔΕ, μέσω του διαγωνισμού 1Γ/2022

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όσον αφορά την ΑΑΔΕ, οι 822 προσλήψεις θα γίνουν έπειτα από τη διενέργεια γραπτού διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνίες που θα ανακοινώσει το ΑΣΕΠ. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι και συγκεκριμένα, γύρω στον Ιούλιο.

Σε κάθε περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της ΑΑΔΕ θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έως και τη Δευτέρα, 4 Απριλίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.
Στην ηλεκτρονική αίτηση οι υποψήφιοι επιλέγουν τις θέσεις εργασίας για τις οποίες θέλουν να διαγωνιστούν και αναγράφουν τα πρόσθετα προσόντα που έχουν και μοριοδοτούνται από την προκήρυξη (π.χ. πτυχίο, τίτλο ξένης γλώσσας). Σε δεύτερο χρόνο οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα προσόντα που έχουν επικαλεστεί στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο συνολικός βαθμός του διαγωνισμού θα είναι ο βαθμός της γραπτής εξέτασης, προστιθεμένων και των προσαυξήσεων που δικαιούται ο υποψήφιος. Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνει γραπτώς με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι απαντήσεις θα δοθούν σε ειδικά Απαντητικά Φύλλα.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα διορίσει 473 νέους μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Πρόκειται για την προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ, στην οποία για να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραίτητα να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έως τη τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση 473 θέσεων εργασίας σε 25 ειδικότητες, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, οι οποίες κατανέμονται σε όλη την χώρα, όπως φαίνεται αναλυτικά εδώ.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα