1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση! Τι να κάνεις για να συνειδητοποιήσεις ότι δεν ενδιαφέρεται


Ναι δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς ότι το αντικείμενο του πόθου σου δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για εσένα και ναι! δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις παρακάτω. Αλλά πίστεψέ με μόλις το κάνεις θα νιώσεις απίστευτη ηρεμία και θα είναι η καλύτερη απόφαση που πήρες ποτέ.

Παρακάτω θα διαβάσεις τα tips που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι δεν ενδιαφέρεται ώστε να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου.

#1. Αναγνώρισε τα κόκκινα σημάδια!
Μπορεί εκείνος να λέει ότι σε θέλει πολύ και ότι θέλει να περνάει όλη τη μέρα μαζί σου αλλά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Αν για παράδειγμα σου λέει πως θα έρθει σπίτι σου και εμφανίζεται καθυστερημένος και ορεξάτος μόνο για σεξ τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

#2. Άκουσε προσεκτικά τους φίλους σου
Είναι σημαντικό να δώσεις βάση στους φίλους που εμπιστεύεσαι. Θυμάσαι κάποτε που είχες μια φίλη που σου μίλαγε για τον αγαπημένο της και τον τρόπο που της φερόταν και εσύ αναρωτιόσουν για ποιο λόγο είναι ακόμα μαζί. Ε λοιπόν αυτή η φίλη είσαι πλέον εσύ και αν η φίλη σου σού λέει να τρέξεις να σωθείς από αυτόν τον άνθρωπο τότε ίσως θα πρέπει να την ακούσεις.

#3. Προσπάθησε να δεις τη συνολική εικόνα
Αν βλέπεις κάθε περιστατικό που συμβαίνει ως μεμονωμένο τότε είναι πιθανό να μην μπορείς να δεις τη συνολική εικόνα. Κάτσε λοιπόν και γράψε αναλυτικά τι κάνει ο σύντροφός σου κάθε φορά που γίνεσαι έξαλλη μαζί του. Σημείωνε τα πάντα και σε 1 μήνα θα μπορείς να βγάλεις κάποια ουσιαστικά συμπεράσματα.

#4. Αφιέρωσε παραπάνω χρόνο στην επικοινωνία σας και στη σχέση σας
Συζήτησε μαζί του για κάθε πρόβλημα που σε απασχολεί και προσπάθησε να το κάνεις σε μια φάση που είστε και οι δύο ήρεμοι. Δες τι θα σου πει από την πλευρά του και μετά μπορείς να κρίνεις αν θα συνεχίσεις να είσαι μαζί του ή όχι.

Διαβάστε ακόμα: 15 σημάδια που θα σε πείσουν πως τον έχεις κερδίσει!

7 tips για να είσαι η τέλεια σύντροφος – Σε κάποια δεν πάει ο νους σου!

Έρευνα: Όσοι παντρεύονται πάνω από ΑΥΤΗ την ηλικία έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να χωρίσουν




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα