1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Έτσι “τίγκαρε” στον κορωνοϊό η Θράκη μας! Σοκάρουν οι εικόνες από μουσουλμανικό γάμο στην Αλεξανδρούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται οι γάμοι και τα γλέντια στον Έβρο με αποκορύφωμα τον μουσουλμανικό γάμο που έγινε χθες βράδυ στην Αλεξανδρούπολη. Τεράστιος αριθμός ανθρώπων συγκεντρώθηκε για  χορούς και… γλέντια, ενώ δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας.

Στην περιοχή της Άβαντος, όπου γινόταν ο γάμος, έφτασαν ομάδες της ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί και προσήγαγαν τον γαμπρό αλλά και τον πεθερό του στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Το «ραβασάκι» για γαμπρό και πεθερό έφτασε τα 15.000 ευρώ, το οποίο είναι το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ ο γάμος φυσικά διαλύθηκε…

Σύμφωνα με το evros-news, εκτός από τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση, στάλθηκαν και κάποια βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση του γλεντιού, στο οποίο συμμετείχαν κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής.

Παράλληλα ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης για να ασκήσει -αν κρίνει ότι υπάρχουν επιπλέον παραβάσεις- τις σχετικές διώξεις σε όσους ευθύνονται για την απαράδεκτη κατάσταση.

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα