1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Έπεσε η οροφή στο 040 ενώ βρίσκονταν μέσα επιβάτες


Το μεσημέρι της Παρασκευής αναστάτωση σημειώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής 040, που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Σύνταγμα και το αντίστροφο, όταν τμήμα της εσωτερικής οροφής του οχήματος και πιο συγκεκριμένα καπάκι του air condition αποκολλήθηκε και έπεσε στον διάδρομο.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στον Alpha, οι οποίοι ήταν παρόντες στο περιστατικό, το συμβάν σημειώθηκε στις 12:50 το μεσημέρι.

«Γυρίσαμε πίσω και είδαμε ένα κομμάτι της εσωτερικής οροφής του οχήματος να έχει πέσει στο διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα και για καλή μας τύχη το λεωφορείο δεν ήταν γεμάτο, δεν υπήρχαν όρθιοι δηλαδή, ήταν όλοι καθισμένοι. Αν ήταν όρθιοι, αντιλαμβάνεστε ότι το κομμάτι της εσωτερικής οροφής θα έπεφτε στο κεφάλι κάποιου ανθρώπου και τώρα θα κλαίγαμε», ανέφερε ένας επιβάτης μιλώντας στο κανάλι.

Αμέσως μετά το συμβάν, ο οδηγός σταμάτησε το δρομολόγιο, κατέβασε τους επιβάτες και οδήγησε το λεωφορείο στο υπόστεγο για επισκευή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Εθνους», το όχημα επανήλθε στην κυκλοφορία περίπου 1 ώρα αργότερα.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα