1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ένας θεραπευτής ζεύγους αποκαλύπτει τα 8 tips που θα σώσουν τη σχέση σου


Καμία σχέση δεν πέτυχε χωρίς καθόλου προσπάθεια και από τα δύο μέλη της. Μπορεί όμως κάποιοι άνθρωποι να επικοινωνούν λίγο καλύτερα και κάποιοι άλλοι όχι. Γι’αυτό και σήμερα συγκεντρώσαμε κάποια tips από έναν ειδικό σε θέματα σχέσεων που θα μας βοηθήσουν να κρατάμε πάντα τις ισορροπίες στις σχέσεις μας.

#1. Το Νο1 πάντα θα είναι η ειλικρινής επικοινωνία. Όσο υπάρχουν ψέματα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι τόσο περισσότερα θα είναι και τα προβλήματα. Προσπαθήστε πάντα να επικοινωνείτε όλα όσα σας απασχολούν ώστε να τα λύνετε ειρηνικά μεταξύ σας χωρίς προβλήματα και εντάσεις.

#2. Είναι σημαντικό να έχεις πάντα τη διάθεση να δουλέψεις πάνω στη σχέση σου γιατί αν φτάσεις στο σημείο να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς τότε κάτι δεν πηγαίνει καλά με σένα και τον σλυντροφό σου.

#3. Δεν πρέπει ποτέ να σταματήσετε να διασκεδάζετε. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει πάντα ένας λόγος να γελάσετε και να περάσετε όμορφα.

#4. Όταν συνειδητοποιήσεις κάποιο μάθημα που σου έδωσε η ζωή να το μοιράζεσαι πάντα και με τον αγαπημένο σου. Αυτή η λεπτομέρεια θα βελτιώσει σημαντικά τη σχέση σας.

#5. Η ψυχολογική υποστήριξη πρέπει να υπάρχει πάντα ανάμεσά σας. Αν αυτό το χαρακτηριστικό το προσφέρεις μόνο εσύ στον αγαπημένο σου και εκείνος όχι, σύντομα θα δημιουργηθούν εντάσεις.

#6. Μην χάσετε ποτέ τον ρομαντισμό σας ακόμα και όταν φτάσετε στα 80 σας. Είναι καλό να παραμένει ο έρωτας ζωντανός και να μην σταματήσετε το σεξ όσα χρόνια και αν περάσουν.

#7. Να μοιράζεστε πάντα τους στόχους και τα όνειρά σας. Έτσι θα έχετε στο μυαλό σας ποια είναι τα κοινά σας όνειρα και θα προσπαθείτε για αυτά μαζί.

#8. Να δείχνετε κατανόηση ο ένας στον άλλον και να μάθετε να συγχωρείτε.

Διαβάστε ακόμα: 5 σημαντικές συμβουλές για κάθε γυναίκα σε σχέση!

Οι βασικότεροι λόγοι που σταμάτησες να βγαίνεις ραντεβού με τον σύντροφό σου

7 tips για να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου όταν εκείνος έχει συνέχεια νεύρα




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα