1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Έκτακτο ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!! 25.000 θα δουλεύουν για 4 μήνες ακόμα !! ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 2023 στους ΔΗΜΟΥΣ – ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ EFKA!

Έκτακτο ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!! 25.000 θα δουλεύουν για 4 μήνες ακόμα !! ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 2023 στους ΔΗΜΟΥΣ – ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ EFKA (efka.gov.gr)! – Τι αποφασίστηκε!

NEWS: Παράταση για άλλους τέσσερις μήνες έδωσε το υπουργείο Εργασίας, στο ισχύον πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ!! ΕΚΤΑΚΤΟ : Δεν θα πληρωθούν τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ με τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ! Δείτε πότε!! EFKA, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ- ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!!

Πρόκειται για το πρόγραμμα με τίτλο: «Προώθηση της Απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, υπηρεσίες Υπουργείων και άλλους φορείς». Η πρόσθετη χρηματοδότηση σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, θα είναι της τάξης των 42 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και το τρέχον πρόγραμμα απευθυνόταν σε 25.000 ωφελούμενους ανέργους, εντούτοις το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε οδήγησε στην κάλυψη 19.148 θέσεων. Αυτό το γεγονός, εκτιμάται από το υπουργείο Εργασίας ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την χρηματοδότηση της εν λόγω παράτασης.

Στόχος του τρέχοντος προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ είναι η ενίσχυση της απασχόλησης των ανέργων με έμφαση κυρίως σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο αποκλεισμού (μακροχρόνια άνεργοι, άνεργοι με χαμηλά προσόντα). Παράλληλα, το πρόγραμμα στοχεύει στην αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των ανέργων, ώστε οι συμμετέχοντες να ενισχύονται κατά την διαδικασία ένταξης τους στην αγορά εργασίας, αλλά και να διασφαλίζεται η παροχή ποιοτικότερων και αποτελεσματικότερων υπηρεσιών στους Δήμους και τις Περιφέρειες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Έκτακτο ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!! 25.000 θα δουλεύουν για 4 μήνες ακόμα !! ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 2023 στους ΔΗΜΟΥΣ – ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ EFKA! – Έρχονται οι αυξημένες συντάξεις!

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 ημέρα κατά την οποία θα ξεκινήσει από τον e-ΕΦΚΑ η πληρωμή των συντάξεων Φεβρουαρίου για τους συνταξιούχους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 θα πληρωθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το ΙΚΑ(ika.gr), τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
  • Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το ΙΚΑ(ika.gr), τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Φεβρουαρίου 2023 θα πληρωθούν ως εξής:

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 26 και 27 Ιανουαρίου.

Τα υπόλοιπα Ταμεία του e-ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 26 και 27 Ιανουαρίου.

  • Ο ΟΑΕΕ(oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
  • Ο ΟΓΑ(oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
  • Το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
  • Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
  • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
  • Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023.

 

Έκτακτο!! ΣΚΑΕΙ … ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 OGA, EFKA

ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ 2023: «Πήραν μπροστά» τα τρακτέρ – Μεγάλη καταγραφή δυνάμεων στα κεφαλοχώρια

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα