1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Έκτακτο ΑΣΕΠ: 954 προσλήψεις σε 6 ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Αιτήσεις asep.Gr

Έκτακτο ΑΣΕΠ: 954 προσλήψεις σε 6 ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Αιτήσεις asep.gr

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Mε «ντόμινο» προκηρύξεων για μόνιμες και εποχικές προσλήψεις στο Δημόσιο ξεκίνησε το φετινό καλοκαίρι. Αξιοσημείωτο είναι ότι μέσα στον Ιούνιο μόνο έχουν δημοσιευθεί ή ανακοινωθεί 6 προκηρύξεις που αφορούν σχεδόν 1.000 νέες θέσεις εργασίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Μάλιστα, από τις 954 θέσεις εργασίας που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή, οι 796 αφορούν μόνιμες προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ, στην Ελληνική Στατιστική Αρχή και στον ευρύτερο τομέα της Παιδείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αναμονή προς έκδοση είναι ακόμα μία προκήρυξη, της οποίας έχει εγκριθεί το προσχέδιο, και αφορά την πλήρωση μόνιμων θέσεων στη ΔΕΗ.

Έκτακτο ΑΣΕΠ: 954 προσλήψεις σε 6 ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Αιτήσεις asep.GrΤο «ντόμινο» των προκηρύξεων

Η προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ αφορά την πρόσληψη 393 ατόμων, σε όλη την Ελλάδα, και θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022.

Η προκήρυξη 3Κ/2022 του ΑΣΕΠ, αφορά την πρόσληψη 283 ατόμων, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, στο υπουργείο Παιδείας, στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, στην ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων καθώς και σε 13 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ). Η 3Κ/2022 έχει σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων ημερών

 προκήρυξη 4Κ/2022,  αφορά την πλήρωση 120 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, στην ΕΛΣΤΑΤ καθώς και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού  Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Η 3Κ/2022 έχει σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων ημερών.

βαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 158  ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων στους νομούς Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Έβρου, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Λάρισας.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα