1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Αθλητικα

Άρης: Μοναδικό πρόβλημα ο Σάκιτς


Συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για το ντεμπούτο του Μάντζιου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα-Δεν υπολογίζεται ο Σάκιτς για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής.

Χωρίς προβλήματα προχωρά η προετοιμασία του Άρη για την 3η αγωνιστική της Super League. Το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα είναι το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο των «κίτρινων» και σαφώς θέλουν να κάνουν το 3Χ3 στο Πρωτάθλημα.

Μοναδικό πρόβλημα για τον 50χρονο τεχνικό είναι ο Σάκιτς, που τραυματίστηκε στο χέρι και έχει νάρθηκα. Έτσι δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες. Μένει να φανεί φυσικά και το τι θα γίνει με τον Φετφατζίδη, καθώς μέχρι Κυριακή είναι πιθανό να έχει «κλείσει» στην ομάδα του Κατάρ ή απλά να μην αγωνιστεί καθώς θα είναι… μια ανάσα απ’ τη μεταγραφή του.

Αναλυτικά όσα έγιναν στην προπόνηση των «κίτρινων» όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Κλεάνθης Βικελίδης (27/09, 16:00), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδι μικρών σχέσεων και χώρων.

Με εξαίρεση τον τραυματία Εμάνουελ Σάκιτς δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”».

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα